פודיק - Foodik

עוגת פאדג׳ שוקולד חלבון

דרגו את המתכון: 
17 אהבו
7168 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
עוגת פאדג׳ שוקולד חלבון
מנות
1
קושי:
קל
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
35 דקות
זמן כולל
45 דקות

עוגת פאדג' שוקולד חלבון ללא תוספת סוכר + סירופ שוקולד חלבון ללא תוספת סוכר! ממכר, טעים, קל להכנה, ללא מיקסר, מה עוד נותר לבקש? מקסימום טעם ו-0 סוכר! בריא, טעים, באמת למי שבקטע של אורח חיים בריא אני יכול לספר שאני מכין אותה כמעט כל שבועיים ואוכל חתיכה בבוקר ובערב וזה ממש כמעט כמו העוגה הרגילה המשמינה! יש באתר עוד מגוון עוגות חלבון שוות לחיטוב למי שמחפש משהו מתוק ולא משמין. עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם!

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   תנור
כשרות:   חלבי
19 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • מצרכים לעוגה בתבנית קוטר 18 (חומרים יבשים)
  • חומרים רטובים
  • סירופ שוקולד חלבון
5 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מחממים תנור ל-170 מעלות

  • מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים ואח"כ מוסיפים את החומרים הרטובים ומערבבים היטב עם מטרפה למרקם חלק (ניתן לעשות זאת במעבד מזון שיטחן לכם הכל כמו שצריך)

  • מעבירים את הבלילה לתבנית בקוטר 18 (מרופדת בנייר אפייה) ומעבירים לאמצע תנור שחומם מראש ל-170 מעלות לכ-32-35 דק' עד שהעוגה יציבה בשוליים ומעט רוטטת באמצע (המטרה שהעוגה לא תהיה יבשושית אלא פאדג'ית טעימה), אם אתם פחות אוהבים את המרקם הזה תאפו עוד מספר דקות עד שקיסם נכנס ויוצא יבש מאמצע העוגה

  • מצננים חותכים ואוכלים.

  • שרוצה (לא חובה) יכול להכין את סירופ שוקולד החלבון - לחמם בעוצמה בינונית נמוכה את השוקולד, חלב שיבולת השועל ושאר המצרכים הכתובים למעלה לערבב היטב ולצקת על חתיכת עוגה, בתיאבון

הערות
  • * לא חובה להכין את סירופ השוקולד
    * לתבנית 24/26 תכפילו כמויות ב-2
    * ניתן להמיר את קמח שיבולת השועל לקמח לבן
    * החישוב יכול מעט לסטות לכאן או לכאן (אלא אם תעבדו על הגרם!), זה גם תלוי בגודל הבננה שיש לכם (השתמשתי בבננה גדולה).

3 תגובות על: עוגת פאדג׳ שוקולד חלבון
שושקה
שושקה
10 במרץ 2024 בשעה 17:22

לום רב,אפשר במקום חלב שיבולת שועל חלב רגיל?

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
11 במרץ 2024 בשעה 19:34

אפשר.

הגב
ספיר
ספיר
13 בינואר 2024 בשעה 11:24

אתה יודע כמה קלוריות כל העוגה

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
13 בינואר 2024 בשעה 15:27

לא, אבל את יכולה לחשב, קחי את ה-100 גרם שיבולת שועל ותחשבי, כל ביצה, תחברי את כל המספרים ויצא לך בדיוק.

הגב
עדי יצחקי
עדי יצחקי
20 בדצמבר 2023 בשעה 21:5

באיזה טעם יורגוט פרו אתה משתמש?

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
21 בדצמבר 2023 בשעה 20:11

רגיל של תנובה... 0% שומן

הגב
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
תגיות:
# קינוחים קלים # עוגה בחושה # חיטוב # יוגורט פרו # סקופ אבקת חלבון # קינוחים בריאים # מופחת סוכר # ללא מיקסר # עוגות ללא מיקסר # חלבון # סקופ חלבון # בריאות # בריא # קינוח בריא # רעיון לקינוח עם חלבון # ביצה # עוגות בחושות טעימות # עוגות בחושות בריאות # עוגות בריאות ללא סוכר # עוגות בריאות לאירוח # עוגה ללא מיקסר # עוגת חלבון # סוויטנגו # ללא תוספת סוכר # קינוח ללא תוספת סוכר # קינוחים ללא תוספת סוכר # עוגות בריאות # עוגות חלבון # קינוחים לחיטוב # עוגות ללא תוספת סוכר # קינוח בריא וטעים # קמח שיבולת שועל # חלב שיבולת שועל # עוגות בחושות קלות להכנה # עוגות בחושות ללא מיקסר # עוגות בחושות לסופש # עוגות בחושות ללא סוכר # עוגות בחושות פשוטות # קינוחים ללא מיקסר # בננות # סוויטאנגו # מקור לחלבון # עוגת חלבון לחיטוב # קינוחים דיאטטיים # עוגות בחושות טעימות ללא מיקסר # עוגות בחושות ללא תוספת סוכר # אבקת חלבון שוקולד # מחית וניל # רעיון לקינוח קל # מופחת שומן # קינוחים בתנור # יאבלולו שמבלולו # שיבולת שועל # אבקת חלבון # שוקולד מריר # בננה # אורח חיים בריא # קקאו # אבקת קקאו # תמצית וניל # עוגות בחושות # אבקת אפייה # נס קפה # ביצים

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il