פודיק - Foodik

עוגת גבינה בייגלה מלוח

דרגו את המתכון: 
1 אהבו
... צפיות
עוגת גבינה בייגלה מלוח
מנות
6
קושי:
קל
זמן הכנה
20 דקות
זמן כולל
20 דקות

אוהבים עוגות גבינה איכותיות? אוהבים רוטב בייגלה מלוח של גולדה? אז קבלו מתכון מושלם לעוגת גבינה קרה ללא אפייה ( עוגת גבינה בייגלה מלוח - עוגת גבינה קרה, ללא ג'לטין, ללא אפייה ) עם רוטב בייגלה מלוח ותחתית של בייגלה וביסקווטים פתיבר, קל, מהיר, וטעים בטירוף! חובה לנסות בבית! יש עוד מתכון מטורף לעוגת גבינה במבה בייגלה מלוח באתר שחובה להכין למי שאוהב את הטעמים האלו! אשמח אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש! אם אתם חובבי קרמל מלוח יש לי באתר מתכון לכדורי שוקולד בלונדי קרמל מלוח, בנתיים צפו במתכון הוידאו:

צפו בסרטון הוידאו של המתכון
10 / 0 רכיבים
רכיבים
9 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • גורסים את הבייגלה והפתיבר במעבד מזון עד לקבלת מרקם פירורי

  • ממיסים את החמאה במיקרוגל ויוצקים על הפתיבר והבייגלה ומערבבים עד לאיחוד מושלם של החמאה והפירורים

  • לתבנית קוטר 18 שופכים את הפירורים עם החמאה ומשטחים היטב, מעבירים בנתיים למקרר לכ-10-15 דקות

  • עובדים על תערובת הגבינות: לקערה גדולה מוסיפים 2 גביעי שמנת 16% שומן או יותר בטמפרטורת החדר ומועכים לקבלת מרקם קרמי, אח"כ מוסיפים 2 כפות סוכר ומערבבים עד לאיחוד הסוכר בגבינה.

  • מוסיפים כפית תמצית וניל ומערבבים, מוסיפים 3 יחידות רוטב בייגלה קרמל מלוח ומערבבים היטב.

  • בתבנית נפרדת מקציפים למרקם קרמי חצי גביע שמנת מתוקה להקצפה (125 מ"ל) ומוסיפים לתערובת הגבינות, מערבבים הכל היטב!

  • מוציאים את התבנית מהמקרר ויוצקים על גבי התחתית את תערובת הגבינות בעזרת לקקן, משטחים הכל היטב, מוסיפים מלמעלה 2 יחידות רוטב בייגלה קרמל מלוח ומסובבים את התבנית מזיזים מעלה מטה כדי שהרוטב יגיע לכל הפינות, מוסיפים עוד יחידות בייגלה בחלקה העליון של העוגה.

  • מעבירים למקרר לכ-3-4 שעות מינימום או ללילה.

  • אח"כ מוציאים מהמקרר, מוסיפים מים חמים לקערה וטובלים מגבת, סוחטים אותה, מקפלים, ועוטפים את דפנות תבנית העוגה מכל צד מספר שניות (זה יקל על תהליך חילוץ העוגה), מחלצים את העוגה, חותכים ונהנים :) בתיאבון

הערות
  • ניתן להשתמש בגבינות עם יותר אחוזי שומן אבל לא פחות

  • לתבנית בקוטר 22-24 תכפילו את כל הכמויות ב-2

  • רצוי לכסות עם ניילון נצמד ולהכניס למקרר

  • ניתן להקפיא את העוגה ולשמור

  • אשמח אם תירשמו לערוץ שלי ביוטיוב כמנויים ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה כשעולה מתכון חדש

מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
אולי תאהבו גם
4 תגובות על: עוגת גבינה בייגלה מלוח
חני
חני
19 ביולי 2021 בשעה 18:20
מה זה 3 יחידות רוטב קרמל מלוח של גולדה? זה 3 קופסאות? 3 כפות?
הגב
פודיק
פודיק
19 ביולי 2021 בשעה 19:11
היי. לא מדדתי כפות, גולדה מוכרים יחידות של "רוטב בייגלה מלוח" ב 8 שקל לכל יחידה, כל יחידה היא משהו כמו 80-100 גרם. אם אין לך אפשר לרכוש מחנויות קונדיטוריה מחית פרעצל ולשקול כ-300-250 גרם לתערובת הגבינות, בתיאבון.
הגב
עדי
עדי
17 בספטמבר 2021 בשעה 6:16
בכמה להכפיל את הכמות אם אני עושה עם תבנית קוטר 28?
הגב
פודיק
פודיק
17 בספטמבר 2021 בשעה 11:2
היי, אני יודע שמכפילים פי 2 אם הקוטר הוא 26 אז אם מדובר בתבנית 28 ההכפלה של הכל תהיה ב-2.5. אבל אם אין לך כוח להסתבך תכפילי הכל ב-2 ומקסימום תצא קצת יותר נמוכה, לא ביג דיל :).
הגב
עמית
עמית
20 בספטמבר 2021 בשעה 6:11
אפשר לחלק לשתי תבניות אינגליש קייק? יצא גבוה?
הגב
פודיק
פודיק
20 בספטמבר 2021 בשעה 10:19
היי, יש באתר עמוד של המרת תבניות ולפי העמוד נראה שזה לא יספיק ל-2 אלא רק לתבנית אינגליש קייק אחת, תסתכלי/תסתכל שם בהמרה ותראי/ה מה מתאים לך, חג שמח.
הגב
יעלי
יעלי
21 ביוני 2022 בשעה 17:46
האם אפשר להחליף את הגבינה בקרם פרש? אם כן, מהי הכמות?
הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
26 ביוני 2022 בשעה 19:10
היי יעלי, האמת שלא ניסיתי ואני לא רוצה להגיד לך סתם. מאיזו סיבה להחליף?
הגב
כתיבת תגובה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות