עוגת גבינה בייגלה קרמל מלוח - מתכון קל - עוגה קרה ללא אפייה! פודיק - Foodik

עוגת גבינה בייגלה קרמל מלוח

שתפו
דרגו את המתכון
9
1212 צפיות
מנות: 6 מנות קושי: קל זמן הכנה: 20 דקות זמן בישול: 0 דקות זמן כולל: 20 דקות

אוהבים עוגות גבינה איכותיות? אוהבים רוטב בייגלה קרמל מלוח של גולדה? אז קבלו מתכון מושלם לעוגת גבינה קרה ללא אפייה (עוגת גבינה קרה, ללא ג'לטין, ללא אפייה) עם רוטב בייגלה קרמל מלוח ותחתית של בייגלה וביסקווטים פתיבר, קל, מהיר, וטעים בטירוף! חובה לנסות בבית! יש עוד מתכון מטורף לעוגת גבינה במבה בייגלה מלוח באתר שחובה להכין למי שאוהב את הטעמים האלו! אשמח אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש! אם אתם חובבי קרמל מלוח יש לי באתר מתכון לכדורי שוקולד בלונדי קרמל מלוח, בנתיים צפו במתכון הוידאו:

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים

אופן ההכנה

0/9 שלבים
  • גורסים את הבייגלה והפתיבר במעבד מזון עד לקבלת מרקם פירורי
  • ממיסים את החמאה במיקרוגל ויוצקים על הפתיבר והבייגלה ומערבבים עד לאיחוד מושלם של החמאה והפירורים
  • לתבנית קוטר 18 שופכים את הפירורים עם החמאה ומשטחים היטב, מעבירים בנתיים למקרר לכ-10-15 דקות
  • עובדים על תערובת הגבינות: לקערה גדולה מוסיפים 2 גביעי שמנת 16% שומן או יותר בטמפרטורת החדר ומועכים לקבלת מרקם קרמי, אח"כ מוסיפים 2 כפות סוכר ומערבבים עד לאיחוד הסוכר בגבינה.
  • מוסיפים כפית תמצית וניל ומערבבים, מוסיפים 3 יחידות רוטב בייגלה קרמל מלוח ומערבבים היטב.
  • בתבנית נפרדת מקציפים למרקם קרמי חצי גביע שמנת מתוקה להקצפה (125 מ"ל) ומוסיפים לתערובת הגבינות, מערבבים הכל היטב!
  • מוציאים את התבנית מהמקרר ויוצקים על גבי התחתית את תערובת הגבינות בעזרת לקקן, משטחים הכל היטב, מוסיפים מלמעלה 2 יחידות רוטב בייגלה קרמל מלוח ומסובבים את התבנית מזיזים מעלה מטה כדי שהרוטב יגיע לכל הפינות, מוסיפים עוד יחידות בייגלה בחלקה העליון של העוגה.
  • מעבירים למקרר לכ-3-4 שעות מינימום או ללילה.
  • אח"כ מוציאים מהמקרר, מוסיפים מים חמים לקערה וטובלים מגבת, סוחטים אותה, מקפלים, ועוטפים את דפנות תבנית העוגה מכל צד מספר שניות (זה יקל על תהליך חילוץ העוגה), מחלצים את העוגה, חותכים ונהנים :) בתיאבון

הערות


  • ניתן להשתמש בגבינות עם יותר אחוזי שומן אבל לא פחות

  • לתבנית בקוטר 22-24 תכפילו את כל הכמויות ב-2

  • רצוי לכסות עם ניילון נצמד ולהכניס למקרר

  • ניתן להקפיא את העוגה ולשמור

  • אשמח אם תירשמו לערוץ שלי ביוטיוב כמנויים ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה כשעולה מתכון חדש

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

תגיות

#איך להכין עוגת בייגלה   #בייגלה   #בייגלה מלוח   #ביסקוויטים   #גבינת שמנת   #גולדה   #חג שבועות   #חמאה   #ללא ג'לטין   #ללא מיקסר   #מתוק   #מתוקים   #מתכונים לשבועות   #סוכר   #עוגה קרה   #עוגות   #עוגות גבינה   #עוגות גבינה יפות   #עוגות גבינה ליום הולדת   #עוגות גבינה ללא ג'לטין   #עוגות גבינה לסופ"ש   #עוגות גבינה לשבועות   #עוגות גבינה לשבועות 2021   #עוגות גבינה מומלצות   #עוגות גבינה מקוריות   #עוגות גבינה מרשימות   #עוגות גבינה עשירות   #עוגות גבינה קלות   #עוגות גבינה קרות   #עוגות גבינה קרות טעימות   #עוגות גבינה קרות מומלצות   #עוגות ללא ג'לטין   #עוגות ללא מיקסר   #עוגות לשבועות   #עוגות קלות   #עוגות קרות   #עוגת בייגלה   #עוגת גבינה   #עוגת גבינה עשירה   #עוגת גבינה קרה   #פתיבר   #קינוחים   #קינוחים טעימים   #קרמל מלוח   #רוטב בייגלה   #רוטב בייגלה מלוח   #רוטב בייגלה קרמל מלוח גולדה   #שבועות   #שמנת מתוקה   #תמצית וניל  

6 תגובות על : עוגת גבינה בייגלה קרמל מלוח

  1. חני הגיב:

    מה זה 3 יחידות רוטב קרמל מלוח של גולדה?
    זה 3 קופסאות? 3 כפות?

    1. הגיב:

      היי. לא מדדתי כפות, גולדה מוכרים יחידות של "רוטב בייגלה מלוח" ב 8 שקל לכל יחידה, כל יחידה היא משהו כמו 80-100 גרם. אם אין לך אפשר לרכוש מחנויות קונדיטוריה מחית פרעצל ולשקול כ-300-250 גרם לתערובת הגבינות, בתיאבון.

  2. עדי הגיב:

    בכמה להכפיל את הכמות אם אני עושה עם תבנית קוטר 28?

    1. הגיב:

      היי, אני יודע שמכפילים פי 2 אם הקוטר הוא 26 אז אם מדובר בתבנית 28 ההכפלה של הכל תהיה ב-2.5. אבל אם אין לך כוח להסתבך תכפילי הכל ב-2 ומקסימום תצא קצת יותר נמוכה, לא ביג דיל :).

  3. עמית הגיב:

    אפשר לחלק לשתי תבניות אינגליש קייק? יצא גבוה?

    1. הגיב:

      היי, יש באתר עמוד של המרת תבניות ולפי העמוד נראה שזה לא יספיק ל-2 אלא רק לתבנית אינגליש קייק אחת, תסתכלי/תסתכל שם בהמרה ותראי/ה מה מתאים לך, חג שמח.

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות