עוגת פאדג' שוקולד חלבון ללא תוספת סוכר + סירופ שוקולד חלבון ללא תוספת סוכר! ממכר, טעים, קל להכנה, ללא מיקסר, מה עוד נותר לבקש? מקסימום טעם ו-0 סוכר! בריא, טעים, באמת למי שבקטע של אורח חיים בריא אני יכול לספר שאני מכין אותה כמעט כל שבועיים ואוכל חתיכה בבוקר ובערב וזה ממש כמעט כמו העוגה הרגילה המשמינה! יש באתר עוד מגוון עוגות חלבון שוות לחיטוב למי שמחפש משהו מתוק ולא משמין. עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם!
מחממים תנור ל-170 מעלות
מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים ואח"כ מוסיפים את החומרים הרטובים ומערבבים היטב עם מטרפה למרקם חלק (ניתן לעשות זאת במעבד מזון שיטחן לכם הכל כמו שצריך)
מעבירים את הבלילה לתבנית בקוטר 18 (מרופדת בנייר אפייה) ומעבירים לאמצע תנור שחומם מראש ל-170 מעלות לכ-32-35 דק' עד שהעוגה יציבה בשוליים ומעט רוטטת באמצע (המטרה שהעוגה לא תהיה יבשושית אלא פאדג'ית טעימה), אם אתם פחות אוהבים את המרקם הזה תאפו עוד מספר דקות עד שקיסם נכנס ויוצא יבש מאמצע העוגה
מצננים חותכים ואוכלים.
שרוצה (לא חובה) יכול להכין את סירופ שוקולד החלבון - לחמם בעוצמה בינונית נמוכה את השוקולד, חלב שיבולת השועל ושאר המצרכים הכתובים למעלה לערבב היטב ולצקת על חתיכת עוגה, בתיאבון
* לא חובה להכין את סירופ השוקולד
* לתבנית 24/26 תכפילו כמויות ב-2
* ניתן להמיר את קמח שיבולת השועל לקמח לבן
* החישוב יכול מעט לסטות לכאן או לכאן (אלא אם תעבדו על הגרם!), זה גם תלוי בגודל הבננה שיש לכם (השתמשתי בבננה גדולה).
כתבת 500 גרם יוגורט פרו ואז גביע ורבע, מה הכמות הנכונה?
לא כתבתי 500.. כתבתי 250 גרם שזה מעדן אחד (200) ועוד 50 שהם רבע מעדן...
לום רב,אפשר במקום חלב שיבולת שועל חלב רגיל?
אפשר.
אתה יודע כמה קלוריות כל העוגה
לא, אבל את יכולה לחשב, קחי את ה-100 גרם שיבולת שועל ותחשבי, כל ביצה, תחברי את כל המספרים ויצא לך בדיוק.
באיזה טעם יורגוט פרו אתה משתמש?
רגיל של תנובה... 0% שומן