פודיק - Foodik

עוגת חלבון שוקולד ללא תוספת סוכר

דרגו את המתכון: 
16 אהבו
9920 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
עוגת חלבון שוקולד ללא תוספת סוכר
מנות
8
קושי:
בינוני
זמן הכנה
20 דקות
זמן בישול
30 דקות
זמן כולל
50 דקות

עוגת חלבון שוקולד לחיטוב ללא תוספת סוכר (בתבנית קוטר 18) - חלקו ל-8 חתיכות שוות ותקבלו כ-120 קלוריות לחתיכה + כ-14 גרם חלבון לחתיכה! מתכון טעים פשוט וקל להכנה, עקבו אחר ההוראות ויצא לכם מושלם! יש בבלוג שלי גם מתכון לעוגת גבינה חלבון עם כ-16 גרם חלבון לחתיכה! עוגה סופר טעימה! בכללי יש עוד מתכוני חלבון מעולים כמו חטיפי חלבון וגם פנקייק חלבון עם בננה ששווה לנסות להכין בבית! אשמח אם תעקבו אחריי באינסטגרם כיוון שלשם עולים המתכונים קודם, בנוסף אשמח אם תירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש. צפו בסרטון וידאו איך להכין את העוגה:

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   תנור
כשרות:   חלבי
16 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • מרכיבים לתערובת העוגה (לחתוך ל-8 בסוף):
  • מרכיבים לקרם חלבון שוקולד:
8 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מערבבים את כל המרכיבים היטב עד לקבלת תערובת שוקולדית אחידה

  • מעבירים לתבנית בקוטר 18 מרופדת בנייר אפייה מלמטה +מהצדדים! יש לשמן את נייר האפייה בתרסיס שמן זית !!!

  • מכנסיים לתנור שחומם מראש על 160 מעלות לכ-30 דקות!

  • בנתיים בזמן שהעוגה בתנור עובדים על הטופינג (קרם חלבון שוקולד), מערבבים את כל המרכיבים הכתובים

  • למעלה עד לקבלת קרם חלק מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לבנתיים.

  • אחרי שסיימתם לאפות את העוגה, תוציאו לצינון, העוגה תהיה מעט תפוחה אך תצנח וזה בסדר.

  • אחרי שהעוגה הצטננה מוציאים את קרם החלבון מהמקרר ומורחים על העוגה.

  • מפזרים אבקת קקאו לסיום וזהו, אפשר לחתוך ולהתפנק על העוגה.

הערות
  • אם מישהו רוצה בעוגה עוד חלבונים פשוט תערבבו בקערית קטנה כפית אבקת קקאון וסקופ אבקת חלבון ותפזרו עם מסננת קטנה מלמעלה.

  • יש לציין שכמויות החלבון והקלוריות מעט משתנות (כיוון שכל אחד חותך שונה ויכול לשים כמויות קצת שונות).

  • כמויות החלבון והקלוריות מתייחסות לתבנית בקוטר 18 - אם רוצים לעשות בתבנית בקוטר 24/6 יש להכפיל כמויות של הכל ב-2!

3 תגובות על: עוגת חלבון שוקולד ללא תוספת סוכר
איה
איה
9 בפברואר 2023 בשעה 12:57

מזה 140 גרם חלבונים? החלבון של הביצה?

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
9 בפברואר 2023 בשעה 13:9

כן, לשקול רק את החלק השקוף - החלבון. ככה זה יהיה מדוייק.

הגב
איה
איה
9 בפברואר 2023 בשעה 14:1

תודה

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
9 בפברואר 2023 בשעה 17:5

בשמחה.

הגב
יעל
יעל
26 בינואר 2023 בשעה 9:25

מחדשת את המלאי כל פעם שנגמר!! זה הפינוק שלי עם הקפה. תודה על מתכון מעולה. רק במקום הקרם אני שמה מעדן שוקולד 0%

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
26 בינואר 2023 בשעה 12:43

איזה כיף! תודה! תהני, נתת פה גם אחלה רעיון :)

הגב
סיסי
סיסי
20 בינואר 2023 בשעה 17:15

לא יצא טעים

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
21 בינואר 2023 בשעה 13:0

אוקיי :)

הגב
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il