חזה עוף חרטא בתיבול מזרחי - חזה עוף שיצא לי מוצלח מהצפוי! ערבבתי כמה תבלינים, תיעדתי את זה ו-וואלה? יצא מעולה! זילפתי טחינה מלמעלה והייתה לי אחלה ארוחת צהריים שהכנתי לי בקלי קלות ובלי סיבוכים! לא חייב להשרות לילה במרינדה אבל רצוי כדי לקבל אקסטרה טעם! ומי שפחות אוהב חזה עוף דק כמו "דיקט" שישתמש בחתיכות חזה עוף עבות יותר פשוט. אפשר גם כמובן לטגן על מחבת! יש באתר עוד מגוון מתכוני חזה עוף שווים במיוחד שתוכלו להכין וכמובן כל מיני רעיונות שווים לארוחת צהריים טעימה בקלי קלות! עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים שווים!
מוסיפים לקערה שמן זית ואת כל התבלינים ומערבבים, טועמים קצת ובודקים שהתיבול סבבה לכם.
מוסיפים את חתיכות חזה העוף הדקיקות ומערבבים היטב כך שהתיבול יעטוף את כל החתיכות.
מכסים ומעבירים למקרר למספר שעות או לילה (לא חובה).
אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות (לא טורבו) חום עליון תחתון - שלב אחד מתחת לשלב האמצעי בתנור - לכ-20-30 דקות או עד שהחזה עוף עשוי כמו שאתם אוהבים. בתיאבון! לא לשכוח את הטחינה!
אהבתם? פרגנו בלייק ותנו תגובה טובה תהיו אחים יקרים.
שלום ותודה על המתכונים. 0.5 גרם? 0.5 כפית? 0.5 קילו?כף?
בשמחה. לא הבנתי את השאלה. לצד כל מספר כתוב כף או כפית...
אחלה מתכון תודה!
בכיף תהני