פודיק - Foodik

מתכון כשר לעוף מטוגן כמו של KFC

דרגו את המתכון: 
28 אהבו
23373 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
מתכון כשר לעוף מטוגן כמו של KFC
מנות
4
קושי:
בינוני
זמן הכנה
30 דקות
זמן בישול
15 דקות
זמן כולל
45 דקות

מתכון טעים במיוחד לעוף מטוגן וכשר בסגנון של KFC! כדי לצפות בעוד מתכונים לחצו כאן והירשמו כמנויים בערוץ היוטיוב שלי ולחצו על הפעמון, צפו עכשיו במתכון וידאו מהערוץ הרשמי של פודיק:

שיטת בישול:   בישול בסיר, טיגון
כשרות:   בשרי
14 / 0 מרכיבים
מרכיבים
7 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • לקערה מכניסים תבלינים ויוצרים תערובת תבלינים עם שמן זית

  • לתוך קערת התבלינים מכניסים שוקיים טריים ונותנים להם עיסוי טוב כדי שהטעם יחדור אליהם (אפשר לבשל את השוקיים לפני הטיגון ולפני שמתבלים אותם כדי שלא יקרה מצב שאם הם גדולים הם לא יהיו מבושלים מבפנים)

  • קת קערת התבלינים והשוקיים סוגרים בניילון נצמד / מכסים ומכניסים למקרר לשעתיים (כדי שהטעמים יספגו בשוקיים כמו שצריך)

  • יוצרים תערובת של קמח עם מספר תבלינים

  • לקערה נוספת נפרדת שוברים וטורפים 5 ביצים (אפשר גם יותר) ומוסיפים קצת מלח

  • לאחר שעתיים מוציאים את השוקיים מהמקרר, מקמחים, שמים בבלילת הביצים, מקמחים שוב ושמים בצד (ניתן ורצוי לחזור על הפעולה אפילו 3 פעמים כדי לקבל 3 שכבות ציפוי)

  • לאחר שסיימתם לקמח את כל השוקיים חממו סיר עם שמן לטיגון עמוק, בדקו שהשמן רותח והכניסו את השוקיים לטיגון של כ-10-15 דקות עד להזהבה. (אפשר יותר ואפשר פחות, תלוי במידת העשייה והצבע שאתם אוהבים). שיהיה לכם בתיאבון, צוות פודיק :)

הערות
  • למי שאוהב חריף ניתן להוסיף לתערובות התבלינים צ'ילי גרוס ולהחליף את הפפריקה האדומה המתוקה בפפריקה חריפה בלבד! שיהיה לכם בתיאבון.

4 תגובות על: מתכון כשר לעוף מטוגן כמו של KFC
סיגל
סיגל
16 בינואר 2024 בשעה 19:17

צריך להרתיח את השוקיים לפניי אחרת בטיגון זה לא יוצא טוב

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
17 בינואר 2024 בשעה 14:50

תלוי בגודלם. כתבתי את זה במתכון גם

הגב
זה אני
זה אני
18 בדצמבר 2023 בשעה 14:32

אחלה פודיק

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
19 בדצמבר 2023 בשעה 13:5

חח תודה יגבר

הגב
אבי
אבי
26 בספטמבר 2023 בשעה 21:10

האם אפשר להכין בתנור?

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
26 בספטמבר 2023 בשעה 21:12

מחממים תנור ל 200 מעלות, אופים 50-60 דקות תלוי בגודל נתחי העוף, החום הפנימי של העוף צריך להיות 82 מעלות

הגב
סיגל
סיגל
18 בפברואר 2023 בשעה 12:41

אפשר להכין מראש? כיצד מחממים אם כן?

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
18 בפברואר 2023 בשעה 17:0

היי סיגל, סוג המתכונים האלו אני מציע להכין במקום, אם תחממי אח"כ יהיה משמעותית פחות טעים.. זה טעים כשזה יוצא מהשמן.

הגב
מרים
מרים
17 במרץ 2023 בשעה 15:15

אני ממש אוהבת

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
18 במרץ 2023 בשעה 17:1

כיף גדול

הגב
מרים
מרים
17 במרץ 2023 בשעה 14:25

נראה שלא

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
17 במרץ 2023 בשעה 14:30

אפשר לגוון עם אבקת שום ותבלין פטרוזיליה יבשה.

הגב
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il