קוקו סבזי חביתת ירק פרסית

שתפו
167 צפיות
קוקו סבזי פשטידת או חביתת ירק פרסי מתכון
מנות: 2 מנות קושי: קל זמן הכנה: 10 דקות זמן בישול: 12 דקות זמן כולל: 22 דקות

מתכון לקוקו סבזי – חביתת / פשטידת ירק פרסית סופר טעימה מזינה ובריאה לכם ולילדים! מנה טעימה וקלה להכנה שכל אחד יכול להכין בקלי קלות! שמיר פטרוזיליה, ביצים, בצל לבן, קמח ויש לכם חביתה מושלמת! פשטידת ירק סופר טעימה! אם אתם מחפשים עוד מתכוני ארוחות בוקר לחצו כאן ותגיעו לקטגוריה עם הרעיונות הכי שווים לארוחת בוקר טעימה! יש לי באתר גם מתכוני ביצים נפלאים (שקשוקות וכו') אשמח אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ותלחצו על הפעמון. בנתיים צפו במתכון הוידאו:

מרכיבים

0/7 רכיבים
כמות סועדים

הוראות

0/3 שלבים
  • חותכים בצל לבן בגודל בינוני לקוביות קטנות, מחממים שמן במחבת וכשהשמן חם מוסיפים את הבצל, מזהיבים במשך מספר דקות וכשהבצל מספיק זהוב מוציאים החוצה לקערה בינונית
  • חותכים חצי צרור שמיר ללא הגבעולים וחצי צרור פטרוזיליה ללא הגבעולים דק דק ומוסיפים לקערה, מוסיפים 4 ביצים בגוגל L ומלח פלפל לפי הטעם, מוסיפים כף אחת של קמח כוסמין מלא אורגני (ואם אין אז קמח רגיל) ומערבבים הכל היטב עד להיעלמות מוחלטת של גושי הקמח בתערובת.
  • מחממים שמן זית במחבת, כשהשמן מספיק חם מוסיפים את התערובת לבפנים, משקשקים את המחבת קצת, מנמיכים לעוצמה נמוכה, מכסים במכסה סיליקון או נייר כסף ונותנים לזה להתבשל כ-12-13 דקות, אח"כ כשהחביתה די מוכנה ועסיסית (להיזהר לא לייבש) הופכים אותה, מכבים את האש ונותנים לה להישאר על המחבת החמה עוד כדקה שתיים ומוציאים! שיהיה בתיאבון

הערות

  • ניתן להחליף את קמח הכוסמין בקמח רגיל
  • ניתן להוסיף עוד 2 ביצים ולהנות מארוחה ל-3 סועדים
  • מלח ופלפל לפי טעמכם האישי
  • אל תבשלו את החביתה יותר מדיי ולא על עוצמה גבוהה מדיי כיוון שהיא תתייבש לכם ולא תהיה עסיסית

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה
author-sign

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *