צ'יפס יפני ארוך 25 סנטימטר קריספי אש לכל מי שמחפש תוספת מושלמת להמבורגר או לארוחת הצהריים או לצד השניצל קבלו את הצ'יפס הכי טעים בעולם - הוא ארוך, קל להכנה, מיוחד, קריספי וממכר במיוחד! שווה לנסות להכין עם הילדים בבית, קלי קלות! יש באתר גם מתכון לצ'יפס זיזגזג כמו של בורגראנץ' וגם מתכון לקריספי צ'יקן כמו של KFC שאפשר לשלב איתם את הצ'יפס הזה!
מבשלים את תפוחי האדמה עם הקליפה עד לריכוך, מורידים את הקליפה ומועכים לפירה
מוסיפים את פירורי הלחם, הקורנפלור והמלח ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה ולא דביקה מדיי
לוקחים כדור לא גדול מדיי מהעיסה ומייצרים כדור, מחלקים ל-25 סנטימטר ומסדרים את הצ'יפסים בצד, בנתיים מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר רחב
ברגע שהשמן חם (לפחות 170 מעלות ולא יותר מדיי רותח) מוסיפים את הצ'יפסים בנגלות (לא להעמיס), ברגע שהם זהובים ומוכנים מוציאים לרשת צינון. בתיאבון
לא לטגן בשמן רותח מדיי ולא קר מדיי (כ-170 מעלות), כדאי לטגן בנגלות!
שמתי כוס קורנפלור קצת יותר אפילו התפוח אדמה חייבים להתקרר ואז להוסיף את שאר המרכיבים?
כן. לטגן בשמן עמוק וחם
לא יצא לי קריספי מה הסיבה ? אולי את התפוח אדמה היה צריך להתקרר ממש ואז להוסיף מרכיבים?
הוספת מספיק קורנפלור? טיגנת בשמן עמוק וחם? אם השמן לא מספיק עמוק זה יספח את השמן אליו
למה זה התפוצץ והתיז שמן, עשיתי משהו לא נכון?
אולי עוצמת שמן חזקה מדיי
ראשית נראה יאמי, האם אפשר להכין את העיסה בבוקר ולטגן בערב?
אפשר להכין את העיסה בבוקר ולטגן בערב כן.