פודיק - Foodik

סלט ארטישוק אה לה רומנה ולאבנה

דרגו את המתכון: 
7 אהבו
7091 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
סלט ארטישוק אה לה רומנה ולאבנה
מנות
2
קושי:
קל
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
15 דקות
זמן כולל
25 דקות

סלט ארטישוק אה לה רומנה ולאבנה סופר טעים שכל אחד יכול להכין בקלי קלות בבית לארוחת בוקר / לארוחת ערב קלילה וטעימה עם גבינת לאבנה אגוזי מלך צנונית בצל לבן עלי רוקט / אורוגולה ועוד דברים טובים, עקבו אחר ההוראות, צפו בסרטון תכינו ותהנו, שימו לב שיש באתר קטגוריית מתכונים לסלטים מכל הסוגים חלביים ובשריים ובנוסף יש מתכונים מעולים לסלט קפרזה איטלקי ולסלט בוראטה עם עגבניות צבעוניות, בכללי יש קטגוריה מעולה של סלטים מעוצבים שממנה תוכלו לקחת השראה ולהכין מנות ראשונות יפות טעימות. כל המתכונים עולים קודם כל לעמוד האינסטגרם שלי - עקבו אחריי והישארו מעודכנים, כמו כן הירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ולחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש. בנתיים צפו במתכון הוידאו:

שיטת בישול:   בישול מהיר במחבת
כשרות:   חלבי
11 / 0 מרכיבים
מרכיבים
5 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • חותכים חצי בצל לבן לקוביות, מוסיפים שמן זית למחבת ומטגנים מספר דקות עד להזהבה, מוציאים החוצה לקערה קטנה ומניחים בצד

  • מוסיפים שמן זית למחבת ופורסים 2 ארטישוקים ל-2 כל אחד ומטגנים מעט במחבת (לא יותר מדיי) ומוציאים החוצה מניחים בצד

  • בקערה נפרדת מסדרים חופן עלי רוקט (או עלי אורוגולה) ומוציאים את הגבעולים, מתבלים בלימון מלח פלפל ושמן זית ומערבבים היטב

  • חותכים את עגבניות השרי לחצאים ומניחים בצד

  • לוקחים 4-5 כפות לאבנה ומניחים במרכז צלחת, משטחים עם כף ומניחים את הבצל המטוגן במרכז, מניחים עליו את עלי הרוקט המתובלים, את עגבניות השרי ושאר המרכיבים: צנוניות, אגוזי מלך, ארטישוקים ומתבלים במלח פלפל ושמן זית לפי טעם, בתיאבון

הערות
  • כמויות מלח פלפל ושמן זית לפי טעמכם האישי

  • כמות גבינת לאבנה לפי טעמכם האישי

  • כמובן שניתן לגוון ולהוסיף לסלט עגבניות מעוד סוגים

  • כמות לימון לפי טעמכם האישי

  • רצוי לאכול עם לחם איכותי :)

3 תגובות על: סלט ארטישוק אה לה רומנה ולאבנה
נירה
נירה
16 באפריל 2024 בשעה 17:20

אבל ארטישוק שקונים - הוא שלם...איך מגיעים למצב שאפשר לחתוך אותו "פלח פלח" התכוונת שנקנה ארטישוק מבושל??

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
16 באפריל 2024 בשעה 17:37

כאן מדובר בארטישוק משומר וחתוך שזה טעים ואחלה. אם משתמשים בארטישוק מבושל יש לחתוך אותו ואח"כ להקפיץ במחבת...

הגב
סימה
סימה
14 ביוני 2022 בשעה 19:53
איפה קונים את הצורות ארטישוקים האילו? אני מכירה רק את הקונכיות ארטישוק של סנפורסט
הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
26 ביוני 2022 בשעה 19:12
היי הגבתי למעלה. תסתכלי.
הגב
סימה
סימה
14 ביוני 2022 בשעה 19:52
איפה קונים את הצורות ארטישוקים האילו? אני מכירה רק את הקונכיות ארטישוק של סנפורסט
הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
19 ביוני 2022 בשעה 18:23
היי סימה, יש בקופסאות שקופות בסופרים
הגב
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il