מתכון לסחוג ירוק תימני חריף של סבתא שושנה - פודיק - שחר חן - Foodik

מתכון לסחוג ירוק תימני חריף של סבתא שושנה

שתפו
דרגו את המתכון
3
12174 צפיות
סחוג ירוק תימני חריף
מנות: 4 מנות קושי: קל זמן הכנה: 10 דקות זמן בישול: 0 דקות זמן כולל: 10 דקות

הבאנו לכם מתכון מטורף לסחוג ירוק תימני חריף במיוחד של סבתא שושנה ז"ל, סבתא הייתה מכניסה לסחוג הזה עגבניות, עם כמה שזה נשמע מוזר ולא אופייני לסחוג ירוק מדובר במתכון טעים להפליא שיכול ללוות כל ארוחה או סנדוויץ' ולהקפיץ את הטעם שלו לשחקים! (למשל קובנה תימנית מתקתקה של שבת בבוקר תבוא לכם עם זה כמו כפפה) כל מה שאתם צריכים לעשות הוא לצפות בסרטון ולעקוב אחר ההוראות, מדובר במתכון קליל שכל אחד יכול להכין בבית, אם אתם נוגעים בפלפל החריף מומלץ עם כפפות כדי שהחריפות לא תישאר על האצבעות ובטעות תיגעו באיזור כזה או אחר בגופכם, כדי לעקוב אחרי ערוץ היוטיוב שלנו ולקבל עדכונים על מתכונים חדשים שעלו לחצו כאן והירשמו כמנויים ואל תשכחו ללחוץ על הפעמון 🙂

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים

אופן ההכנה

0/4 שלבים
  • חותכים צרור כוסברה טרייה ללא גבעולים ומכניסים למעבד המזון
  • מוסיפים 3 שיני שום טריות למעבד המזון ומבצעים טחינה ראשונית
  • מוסיפים 4 פלפלים חריפים ירוקים (מורידים את הראש שלהם ולא מוציאים את הגרעינים מבפנים כי בעצם הגרעינים נותנים את כל החריפות), טוחנים שוב הכל.
  • חותכים 3 עגבניות בגודל בינוני ומכניסים פנימה, מוסיפים כף שטוחה של מלח גס, כף כמון, נותנים עוד טחינה, לאחר מכן מוסיפים 4 כפות שמן זית, טוחנים הכל עד לקבלת המרקם הרצוי ושופכים לצנצנת, תהנו.

הערות

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

    עקבו אחרינו באינסטגרם

    פודיק - בלוג האוכל של שחר חן

    עקבו אחרי באינסטגרם

    רוצים לקבל מתכונים שווים לפני כולם?

    לחצו על הכפתור, עקבו אחרי וקבלו מתכונים מטורפים!