פודיק - Foodik

קציצות עוף ומשוויה על האש

דרגו את המתכון: 
2 אהבו
88 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
קציצות עוף ומשוויה על האש
מנות
5
קושי:
בינוני
זמן הכנה
20 דקות
זמן בישול
15 דקות
זמן כולל
35 דקות

מתכון לכ-28 קציצות עוף ופרגית + משוויה על המנגל שיסגרו לכם את הפינה ויתאימו לכם בול אם אתם בקטע של חיטוב ובא לכם מקור לחלבון שיגוון לכם בין הארוחות. בכללי זה אחלה רעיון לארוחת צהריים למי שמתלבט וחושב על מה להכין. יש לי באתר גם מתכון לקציצות עוף אפויות בתנור שיתחסלו לכם ברגע. עוד מתכוני חיטוב תוכלו למצוא בלחיצה כאן ולהגיע למאגר עם ים רעיונות! והכי כיף שלכל מתכון יש סרטון הדרכה צמוד. כמובן שיש לי באתר עוד מגוון מתכוני קציצות סופר שווים שתוכלו להכין בקלי קלות. עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים.

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   מנגל
כשרות:   בשרי
21 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • מצרכים לקציצות (כ-28 קציצות):
  • למשוויה:
6 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • טוחנים בצל לבן ומסננים מנוזלים, חותכים צרור פטרוזיליה ומוסיפים לקערה.

  • מוסיפים 500 גרם חזה עוף טחון ו-500 גרם פרגיות טחונות ומוסיפים את התיבול שכתבתי: מעט כמון, פפריקה מרוקאית מתוקה, אבקת שום, מעט ראס אל חנות, בהרט, פלפל לבן ואבקת מרק (לא חובה) וגם מעט מלח - תיזהרו שלא יצא מלוח מדיי! מערבבים את כל העיסה היטב מכסים ומקררים קצת אם רוצים.

  • בידיים רטובות לוקחים כל פעם כף ומייצרים קציצות, משאירים בצד.

  • חותכים בצל סגול לרבעים למאשוויה ומכסים בנייר כסף, גם את ראש השום מכסים בנייר כסף וצולים אותם על המנגל ביחד עם שאר הירקות החציל הפלפל האדום העגבניות וכו' עד שהם צרובים יפה, בסיום מעבירים לקערה וסוגרים אותה בנייר כסף כדי שהאדים לא יברחו - ככה יהיה לכם קל אח"כ לקלף את הירקות.

  • מקלפים את הירקות מהקליפה וקוצצים דק דק, מעבירים לקערה מוסיפים שמן זית ומלח לפי טעם.

  • צולים את הקציצות שהכנו מקודם על המנגל ומגישים בצלחת עם המאשוויה וטחינה, מובטח לכם ביס חלומי במיוחד! בתיאבון! אהבתם? פרגנו בלייק ותגובה למטה

הערות
  • אפשר להשתמש רק בחזה עוף טחון או רק בפרגית טחונה. וכן זה יכול לעבוד גם עם בשר בקר, אפשר לשחק עם התיבול קצת אם רוצים.

כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
תגיות:
# כשר לפסח # פפריקה אדומה מתוקה # אבקת מרק עוף # מרק עוף # חיטוב # אוכל ללא גלוטן # צליאק # צליאקים # אוכל לצליאקים # רעיון לארוחת צהריים # מנות לארוחת צהריים # מנות לאירוח # בצל # מנות עיקריות בשריות # סלטים ליום העצמאות # סלטים על האש # סלטים על המנגל # על האש # אוכל ליום העצמאות # קציצות # קציצות בשר # מנה עיקרית # סלטים ב 10 דקות # חציל # קרניבור # ארוחת צהריים בשרית # מנה עיקרית בשרית # חלבון # אוכל לחיטוב # בריאות # בריא # אוכל בריא # חזה עוף לחיטוב # בהרט # ארוחה לחיטוב # ארוחות לחיטוב # מתכון בשרי לחיטוב # מנה עיקרית לצהריים # אוכל טעים # אוכל טעים לצהריים # פלפל אדום # פלפל ירוק # אבקת מרק # פרגית # אימונים # מנה עיקרית לחג # על הגריל # על המנגל # ברביקיו # מקור לחלבון # מנה עיקרית בשרית מרשימה # מנה עיקרית בשריות # מנה עיקרית לארוחת צהריים # מנות עיקריות בשריות חגיגיות # כשלפ # מנות עיקריות בשריות לפסח # יאבלולו שמבלולו # קציצות עוף # ראס אל חנות # אורח חיים בריא # עוף # עגבניות # שום # פטרוזיליה # בצל לבן # עגבניות מגי # כמון # פלפל ירוק חריף # בצל סגול # מנות עיקריות # חדר כושר # צ'ילי אדום # אבקת שום # סלט # פרגיות # פפריקה אדומה # אירוח בופה בשרי # קרניבורים # חזה עוף # ארוחת צהריים # יום העצמאות # פסח

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il