פודיק - Foodik
הצטרפו לקבוצת הוואצאפ שלי וקבלו מתכונים חדשים כל שבוע!

קנלוני ממולא גבינות ברוטב רוזה

דרגו את המתכון: 
3 אהבו
123 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
קנלוני ממולא גבינות ברוטב רוזה
מנות
5
קושי:
בינוני
זמן הכנה
20 דקות
זמן בישול
40 דקות
זמן כולל
שעה

קנלוני ממולא גבינות ברוטב רוזה שלא תוכלו להישאר אדישים אליו! מנה מנצחת לחג שבועות הקרב ובא, תכינו והאורחים יהיו מבסוטים עליכם! יש גם באתר מתכון ללזניה נפלאה עם רוטב בשמל משובח. בכללי יש עוד מגוון מתכונים לשבועות שתוכלו להכין.

שיטת בישול:   תנור
כשרות:   חלבי
25 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • מצרכים לתבנית 30X25:
  • למילוי:
  • לרוטב רוזה:
6 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • לקערה מוסיפים את כל המצרכים לתערובת הגבינות. אם התערובת מעט דלילה תוסיפו כף קמח או 2 כפות. אפשר להוסיף גם עלי אורגנו טריים קצוצים. מערבבים טוב ומעבירים לשקית זילוף.

  • מזלפים מהתערובת לתוך כל אחד מהקנלוני שלנו.

  • מכינים רוטב רוזה מוסיפים למחבת שמן מטגנים כדקה 2 שיני שום כתושות ומוסיפים את שאר המצרכים הכתובים למעלה, העגבניות המרוסקות, המלח הסוכר הפלפל אגוז המוסקט וכו’ מערבבים הכל טוב טוב (רצוי מאוד לשים שמנת מתוקה להקצפה זה יוצא נפלא) נותנים בישול לרוטב רוזה עד שמקבל צבע יפה טועמים ומתקנים טעם אם צריך.

  • לוקחים תבנית אפייה שמים בתחתית שלה מצקת מהרוטב, מעט בזיליקום, עגבניות מרוסקות, מוצרלה מגורדת, מסדרים את כל הקנלוני אחד ליד השני בצורה מסודרת, יוצקים עוד מהרוטב מלמעלה ושמים עוד מוצרלה עגבניות מרוסקות בזיליקום טרי.

  • מכסים בנייר אפייה (מרטיבים וסוחטים אותו) ובנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות חום עליון תחתון לכ-40 דק’, אח”כ פותחים את ניירות האפייה והכסף מוציאים מגבירים עוצמת חום של התנור ל-250 ונותנים השחמה עד שהכל מקבל השחמה יפה ומעט קריספיות למעלה.

  • מוציאים מחכים שיתקרר מעט ומגישים, בתיאבון!

הערות
  • אפשר קצת לשחק עם תערובת הגבינות שממלאים בה את הקנלוני, אם התערובת קצת מימית תוסיפו כף או 2 קמח ותערבבו.

0 תגובות על: קנלוני ממולא גבינות ברוטב רוזה
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
תגיות:
# אגוז מוסקט # מתכונים פשוטים # חג שבועות # מתכונים לשבועות # גבינות מגורדות # פלפל שחור גרוס # ארוחה חלבית # מסעדות # גבינה בולגרית # מסיבת רווקות # עמית ועדות # אוכל חלבי # מאכלים איטלקיים # מנות לאירוח # מנות יפות # מנות ראשונות לשבועות # חלבי # מאכלים חלבים # מנה ראשונה לשבועות # מנות ראשונות חלביות # ריקוטה # גבינת מוצרלה # מנות חלביות # מנה חלבית # שמנת מתוקה להקצפה # ארוחות צהריים חלביות # מושחת # קמח # ארוחות בוקר חלביות # מנה ראשונה חלבית # ארוחות חלביות # אוכל לשבועות # רוזה # רוטב רוזה # איטלקי # מנות עיקריות חלביות # מנה עיקרית חלבית # מנות עיקריות איטלקיות # ארוחה מושחתת # ארוחות מושחתות # ארוחות זוגיות חלביות # אירוח חלבי # ארוחה איטלקית # ארוחות איטלקיות # מנות חלביות לשבועות # מתכון לרוזה # רוטב רוזה לפסטה # רוטב רוזה לרביולי # רוטב רוזה טעים # רוטב רוזה מומלץ # רוטב רוזה מיוחד # שום כתוש # מסיבת יום הולדת # ארוחות ערב חלביות # חלבי מושחת # ארוחה חלבית ב 10 דקות # יאבלולו שמבלולו # קנלוני # מתכוני עדות מסורתיים # מתכוני עדות אותנטיים # מאכלי עדות # עגבניות # שום # בזיליקום # מאכלים איטלקים # מטבח איטלקי # אוכל איטלקי # קמח לבן # מתכונים ב 10 דקות # מוצרלה # שמנת מתוקה # מתכונים עם שמנת מתוקה # אוכל מושחת # גבינת ריקוטה # גבינות # אירוח בופה חלבי # אירוח חלבי מתכונים # עגבניות מרוסקות # רסק עגבניות # שמן זית # שבועות # פלפל שחור # ביצים

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il