רוטב רוזה לפסטה / לרביולי - מתכון קל טעים כמו של שפים! שווה! פודיק - Foodik

רוטב רוזה לפסטה

שתפו
דרגו את המתכון
1
31 צפיות
מתכון לרוטב רוזה לפסטה או לרביולי
מנות: 1 מנות קושי: קל זמן הכנה: 10 דקות זמן בישול: 20 דקות זמן כולל: 30 דקות

אם אתם מכורים לפסטות ומחפשים את מתכון מושלם ל רוטב רוזה משגע אז הנה לכם מתכון לרוטב רוזה עמוק, כתמתם/אדמדם משגע במיוחד! נגיעות של צ'ילי, עגבניות מגי והרבה אהבה ברוטב אחד! כדאי לעקוב אחר ההוראות ויצא לכם רוטב רוזה לפסטה או רוטב רוזה לרביולי מהסרטים! יש באתר גם מתכון לפסטה רוזה עם סרטון וידאו בו אני מראה ומסביר בדיוק כיצד להכין את המנה המופלאה הזו. יש באתר גם רוטב עגבניות לפיצה שממנו תוכלו להכין פיצות שחבל על הזמן! אם בא לכם לצפות בעוד מתכונים שווים כנסו לעמוד האינסטגרם שלי וצפו בסרטונים ומתכונים שווים! מתכון וידאו לרוטב רוזה:

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים

אופן ההכנה

0/5 שלבים
  • מורידים קליפה של 1 קילו עגבניות מגי חותכים ל-4 כל עגבניה ומעבירים לקערה גדולה ומשתמשים במיץ שנשאר על קרש החיתוך! מחממים 30-50 גרם חמאה + 3 כפות שמן זית מטגנים בצל אחד חתוך עד להזהבה אחרי מספר דקות מוסיפים 3 שיני שום כתושות
  • מוסיפים את העגבניות מבשלים מספר דקות על אש בינונית ואז מועכים עם מועך פירה (לא להגזים במעיכה) מוסיפים 200 גרם רסק עגבניות
  • מוסיפים חצי כפית אגוז מוסקט כפית צ׳ילי גרוס + כפית סוכר מלח ופלפל שחור גרוס לפי טעם ועוד קצת מים (ניתן ורצוי להשתמש במים שבישלתם איתם את הפסטה יש בהם עמילן והם ידביקו אח"כ את הפסטה לרוטב טוב יותר) אם הכל סמיך
  • מוסיפים קצת טימין טרי (כפית בערך) 5-6 עלי בזיליקום טריים חתוכים חצי כוס גבינת פרמיג׳אנו רג׳יאנו מוסיפים 1 גביע שמנת מתוקה ומערבבים היטב
  • סוגרים מכסה מבשלים מספר דקות על אש בעוצמה נמוכה תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד לקבלת רוטב סמיך ואחיד (טועמים תיבול ואם צריך מוסיפים מלח ופלפל) ניתן להשתמש ברוטב לפסטה / לרביולי, בתיאבון

הערות


  • ניתן לשחק עם כמויות הצ'ילי ולהוסיף יותר אם רוצים יותר חריפות, ולחילופין ניתן לוותר על הצ'ילי

  • כדי להסמיך את הרוטב ניתן להוסיף עוד רסק עגבניות ועוד גבינת פרמז'ן

  • אם הרוטב סמיך מדיי תוסיפו קצת מים רותחים לדילול הרוטב

  • מלח ופלפל שחור גרוס לפי טעמכם האישי

  • ניתן להמיר בזיליקום וטימין טריים בתבלין יבש

  • ניתן גם להשתמש בשמנת לבישול 15% שומן ולהוסיף יותר סוכר או לבריאים בינינו עוד קצת ממתיק

  • ניתן להשתמש במי הפסטה ולהוסיף לרוטב כיוון שהעמילן ידביק את הפסטה יותר טוב לרוטב אחר כך

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות