פודיק - Foodik

סלט טאבולה

דרגו את המתכון: 
23 אהבו
8459 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
סלט טאבולה
מנות
1
קושי:
קל
זמן הכנה
30 דקות
זמן כולל
30 דקות

סלט טאבולה או סלט טבולה מסורתי ערבי לאוהבי סלטים חמוצים ולמי שמחפש להרחיב את מגוון הסלטים לשבת שלו על השולחן! סלט טבולה מרענן ממכר ומיוחד עם עגבניות, בורגול דק (גרישה) שמן זית הרבה לימון והרבה אהבה! כל שנותר לכם הוא להכין ומהר! אם אתם מחפשים מתכונים נוספים לסלטים לחצו כאן וצפו במבחר גדול של סלטים מכל הסוגים! עקבו אחריי באינסטגרם עוד היום לקבלת המתכונים לפני כולם והירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים עוד היום.

שיטת בישול:   ללא שיטת בישול
כשרות:   פרווה
9 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • מצרכים לסלט בינוני-קטן
3 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • לקערה מוסיפים את שליש כוס בורגול דק (גרישה) - כוס בנפח 240 מ"ל, קולפים וחותכים לקוביות קטנות 3 עגבניות מגי ומוסיפים לקערה עם המיץ שלהן, סוחטים 2 לימונים ומוסיפים לקערה, מוסיפים כף שמן זית ומעט מלח ומערבבים ונותנים לזה לשבת כ-20-30 דקות או קצת יותר אפילו זה גם בסדר.

  • מפרידים את עלי הפטרוזיליה והנענע מהגבעולים, שוטפים ומייבשים, חותכים בצל סגול בינוני דק ואחרי 30 דקות מוסיפים אותו לקערה עם הבורגול, קוצצים את הפטרוזיליה והנענע דק ומוסיפים לקערה

  • קוצצים בצל ירוק דק ומוסיפים לקערה גם כן, מוסיפים תיבול: מלח פלפל לבן שמן זית ואם רוצים עוד חמיצות סוחטים עוד לימון, מערבבים ושיהיה בתיאבון. הסלט הזה אפילו יותר טעים ביום שלמחרת

הערות
  • חמיצות, מלח פלפל ושמן זית לפי טעמכם האישי.

1 תגובות על: סלט טאבולה
Rom
Rom
28 בינואר 2024 בשעה 20:4

אין צורך להשרות את הבורגול במים ?

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
29 בינואר 2024 בשעה 17:6

לא, משרים במיץ הלימון והעגבניה כמו בסרטון בדיוק.

הגב
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il