פודיק - Foodik
הצטרפו לקבוצת הוואצאפ שלי וקבלו מתכונים חדשים כל שבוע!

סופריטו אסאדו תפוחי אדמה וחצילים

דרגו את המתכון: 
1 אהבו
1 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
סופריטו אסאדו תפוחי אדמה וחצילים
מנות
6
קושי:
בינוני
זמן הכנה
30 דקות
זמן בישול
4 שעות
זמן כולל
4 שעות ו-30 דקות

סופריטו אסאדו תפוחי אדמה וחצילים בכלום זמן עבודה, רק לדאוג לטיגון החצילים ותפוחי האדמה לפני, לטגן בצל בסיר גדול ורחב וזה הכל, מפה זה רק לצלות את הבשר להוסיף מלח פלפל מעט סילאן וכל הצבע העמוק כבר יתקבל בעצם ממעט המרכיבים שיש בסיר מהבצל המטוגן וכו'. מנה מרשימה טעימה שמאוד קל להכין, תנסו! יש באתר עוד מתכוני אסאדו מופלאים.

שיטת בישול:   טיגון, בישול בסיר
כשרות:   בשרי
12 / 0 מרכיבים
מרכיבים
4 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מחממים שמן זית בסיר רחב קוטר 36 וצורבים 2 קילו אסאדו חלק עם עצם חלק בלי עצם מוסיפים גם מח עצם אם יש, אחרי שהבשר נצרב טוב מעבירים אותו לקערה ובאותו סיר מטגנים 6 בצלים חתוכים לרצועות עד לקירמול, טגנו בעוצמת אש גבוהה.

  • תחזירו את חתיכות הבשר חזרה עם הנוזלים שלהם, תוסיפו 1.5 ליטר מים, מלח פלפל 2 כפות סילאן תערבבו תסגרו לבישול של כשעתיים שעתיים וחצי. (תביאו לרתיחה ל-2 דקות ותנמיכו עוצמה לבישול באש נמוכה)

  • בזמן שהבשר מתבשל חותכים חציל בלאדי + 4 תפוחי אדמה אדומים לקוביות בגודל בינוני ומטגנים בשמן עמוק חם בסיר נפרד (אפשר גם להכין מראש כמובן) עד להשחמה יפה ומוציאים לרשת טיגון.

  • אחרי שעתיים וחצי בערך מוסיפים את תפוחי האדמה והחצילים, מערבבים טוב, ממליחים עוד קצת אם רוצים, סוגרים מכסה ומבשלים עוד שעתיים שעתיים וחצי עד שהבשר רך ומתמוסס לגמרי והעצמות נשלפות. התבשיל יקבל צבעים עמוקים יפים והרבה טעם ובלי שום תבלינים שזה מדהים.

הערות
  • מנה מושלמת לשבת קודש, אהבתם? פרגנו בלייק תגובה..

0 תגובות על: סופריטו אסאדו תפוחי אדמה וחצילים
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
תגיות:
# מתכונים פשוטים # אוכל ליום שישי # ללא גלוטן # אוכל לשבת # ארוחת שישי # שישי בצהריים # מנות בשריות # פלפל שחור גרוס # בצלים # מתכונים קלים # ערב שבת # אוכל ללא גלוטן # מאכלים ללא גלוטן # אוכל לקידוש # מאכלים איטלקיים # ארוחת צהריים לשישי # מנות לארוחת צהריים # מנות ליום שבת # מנות ליום שישי # מנות לאירוח # אסאדו # בצל # אוכל ליום שבת # שבת # אוכל לפסח # אוכל # מנות עיקריות בשריות # ערב חג # שישי # מנה עיקרית # חציל # חצילים # ארוחת ערב חגיגית # קרניבור # ארוחה בשרית לשישי # ארוחות בשריות לשישי # ארוחות לקידוש # בשר לראש השנה # מנה עיקרית בשרית # אוכל לשישי # ארוחה לשישי # ארוחה חגיגית לשישי # ארוחה חגיגית לשבת # איטלקי # ארוחה איטלקית # ארוחות איטלקיות # קידוש # בשר לשבת # בסיר אחד מתכונים בשריים # בסיר אחד # ארוחה בסיר אחד # בישול בסיר אחד # הכל בסיר אחד # ארוחת צהריים בסיר אחד # ארוחת ערב בסיר אחד # מנות עיקריות לשישי # מנות עיקריות לחגים # מנה עיקרית לחג # מח עצם # שפונדרה # שפונדרה עם שומן # מנה עיקרית בשרית מרשימה # מנה עיקרית בשריות # מנות עיקריות בסיר אחד # מנה עיקרית בסיר אחד # מנה עיקרית לארוחת צהריים # מנה עיקרית בשרית חגיגית # מנות בשריות לפסח # ארוחה בשרית לפסח # ארוחות בשריות כשרות לפסח # מנות עיקריות לארוחת צהריים # יאבלולו שמבלולו # שבת חתן # מנות עיקריות ללא גלוטן # מנות עיקריות לשבת # מנות עיקריות לראש השנה # בשר מספר 9 # תפוחי אדמה # בצל לבן # מאכלים איטלקים # מטבח איטלקי # אוכל איטלקי # מנות גורמה # מנות עיקריות # בשר בקר # מתכונים ב 10 דקות # בשר # קרניבורים # סילאן # פסח # פלפל שחור

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il