פודיק - Foodik

אסאדו בבירה ודבש בתנור

דרגו את המתכון: 
28 אהבו
18735 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
אסאדו בבירה ודבש בתנור
מנות
3
קושי:
בינוני
זמן הכנה
20 דקות
זמן בישול
4 שעות
זמן כולל
4 שעות ו-20 דקות

מתכון קל וטעים לאוהבי בשר! אסאדו בבירה ודבש בתנור - כל שעליכם לעשות הוא למרוח את האסאדו בדבש, לשפוך בירה לקערה וליצור מרינדה עם תבלינים, לצקת אותה על האסאדו והדבש, לכסות להכניס לתנור ורק לחכות! מתכון פשוט קליל וטעים! ארוחת ערב / ארוחת צהריים חגיגית בשרית ששווה להכין לכל בני המשפחה / לכל החברים! אם אתם אוהבים עוד מתכוני קרניבורים לחצו כאן ותגיעו לקטגוריה המתאימה - תוכלו לראות עוד מתכונים טובים שהעליתי לאתר! ישנו באתר גם מתכון לאסאדו בתנור עם ירקות שורש בסויה ובסילאן שאתם חייבים לנסות להכין! אשמח אם תירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים ותלחצו על הפעמון כדי לקבל התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש! אגב, ישנו מתכון לבריסקט במעשנה (חזה בקר) שאתם חייבים להכין! טעים ברמות!

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   תנור
כשרות:   בשרי
13 / 0 מרכיבים
מרכיבים
8 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מורחים את נתח האסאדו עם הדבש היטב

  • חותכים את הירקות: תפוחי אדמה לרבעים, בצל לרבעים, גזר לחתיכות גסות, שיני שום שלמות + 2 שיני שום קצוצות

  • לקערה שופכים בקבוק בירה לבנה טוכר / ויינשטפן / הוגרדן 500 מ"ל ומוסיפים את התבלינים הרשומים למעלה וכוכבי האניס, מערבבים הכל היטב ויוצקים לתבנית עם האסאדו והדבש

  • מוסיפים את כל הירקות החתוכים ומסדרים בתבנית

  • מכסים את התבנית בנייר אפייה ונייר כסף באופן הרמטי

  • מכניסים על רשת התנור (שתהיה ממוקמת באמצע שלו) לתנור שמופעל במצב טורבו על 150 מעלות ל-4 שעות!

  • אחרי 4 שעות מוציאים את התבנית מהתנור, מסירים את נייר הכסף ונייר האפייה ומכניסים לצלייה של עוד 10 דקות על 180 מעלות

  • מוציאים את הנתח בזהירות, שולפים את העצמות חותכים ומתפרעים על הנתח, בתיאבון :)

הערות
  • לא חייב בירה טוכר - אפשר חברה אחרת (ווינשטפן / הוגארדן)

  • אפשר להוסיף או להפחית את כמות הדבש למי שפחות אוהב מתוק

  • למי שאין כוכבי אניס יכול להוסיף כף / 2 של ערק בשביל הארומה - או שאפילו לא חייב

  • למי שלא רוצה חריפות שלא יוסיף פלפל שחור גרוס וצ'ילי

5 תגובות על: אסאדו בבירה ודבש בתנור
Tom Cohen
Tom Cohen
19 בפברואר 2024 בשעה 9:28

כמות כפולה=זמן כפול בתנור?

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
20 בפברואר 2024 בשעה 16:45

ממליץ לחלק את הנתח ל-2.

הגב
אפרת
אפרת
7 בספטמבר 2023 בשעה 12:53

ניתן להכין הכל ולאפות ואז להקפיא?

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
7 בספטמבר 2023 בשעה 17:55

כן

הגב
ישראל
ישראל
10 באוגוסט 2023 בשעה 12:4

היי, ניתן לעשות עם בשר אוסובוקו?

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
11 באוגוסט 2023 בשעה 3:0

אותו דבר רק שים לב שלא יתייבש תבדוק מדיי פעם מתיי הבשר רך כבר

הגב
אילנה
אילנה
9 במרץ 2023 בשעה 11:3

האם ניתן להשרות את הנתח עם בירה ותבלינים ללילה ויום למחרת להכניס לתנור?

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
9 במרץ 2023 בשעה 13:25

היי, לא חובה אך אפשר.

הגב
תמיר
תמיר
4 בספטמבר 2021 בשעה 21:20
מהם הכמויות בשביל כמות כפולה של בשר ?
הגב
פודיק
פודיק
5 בספטמבר 2021 בשעה 12:20
הייי. כמויות כפולות של הכל כמובן :) בתיאבון
הגב
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
תגיות:
# אוכל ליום שישי # בישול ארוך # אוכל לשבת # בשר בתנור # ארוחת שישי # מנות בשריות # ליל שישי # ארוחת צהריים לשבת # ארוחת צהריים לשישי # אסאדו # מתכוני בשר בתנור # בצל # אוכל ליום שבת # שבת # ארוחת ערב # מנות עיקריות בשריות # צ'ילי גרוס # שישי # אסאדו בתנור # אסאדו בבירה ודבש # בירה # בירה לבנה # אסאדו בתנור עם דבש # אסאדו בתנור עם ירקות שורש # תפוח אדמה # כוכב אניס # ארוחת ערב חגיגית # ארוחה לחג # ארוחה בשרית לחג # קרניבור # אסאדו עצם חגיגי בתנור בדבש ובירה # אסאדו שיכור # מתכון קל לאסאדו בתנור # ארוחת חג בשרי # ארוחת ערב בשרית חגיגית # ארוחות בשריות # ארוחה בשרית לשישי # ארוחות בשריות לשישי # ארוחת צהריים בשרית # בקר # חורף # מנה עיקרית בשרית # תבשילים בשריים בבישול ארוך # ארוחת צהריים בתנור # אוכל לשישי # ארוחה לשבת # ארוחה לשישי # ארוחה חגיגית לשישי # ארוחה חגיגית לשבת # ארוחה חגיגית # אוכל בתנור # מאכלים בתנור # מנה עיקרית בשרית מרשימה # מנה עיקרית בשריות # מנה עיקרית בשרית חגיגית # מנות עיקריות בשריות חגיגיות # יאבלולו שמבלולו # שבת חתן # שום # בצל סגול # מנות עיקריות # בשר בקר # בשר # קרניבורים # גזר # ארוחת צהריים # ראש השנה # דבש

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il