פודיק - Foodik

מרק עגבניות חריף ובצקניות

דרגו את המתכון: 
3 אהבו
124 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
מרק עגבניות חריף ובצקניות
מנות
6
קושי:
קל
זמן הכנה
15 דקות
זמן בישול
25 דקות
זמן כולל
40 דקות

מרק עגבניות חריף מנחם לחורף העונה לשם קיקוט - מרק טריפוליטאי חריף עם המון שום קצוץ, פלפלים ירוקים חריפים ומחית עגבניות חלקה העונה לשם פסאטה, באמת שאת המרק הזה אתם מכינים תוך 10 דקות עבודה בלי מאמצים מיותרים ותאמינו לי שהוא סופר מנחם וטעים יבוא לכם בול לחורף הקריר הזה, יש לי באתר עוד מגוון מתכונים למרקים מנחמים שאתם חייבים לנסות להכין. עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים שווים במיוחד.

שיטת בישול:   בישול בסיר
כשרות:   פרווה
17 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • לבצקניות:
5 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • קוצצים את שיני השום ומטגנים בשמן קנולה (אפשר גם זית) ממש דקה שתיים עד להזהבה ומיד מוסיפים 2 פלפלים ירוקים חריפים קצוצים דק, מטגנים גם כן דקה שתיים ונזהרים לא לשרוף!

  • מוסיפים את התבלינים פפריקה אדומה מתוקה או חריפה, כמון וקימל טחון, מוסיפים מלח ואת מחית העגבניות החלקה "פאסטה" - מערבבים ומוסיפים מים. (מילאתי מים בבקבוק הפאסטה והוספתי כדי להשתמש בשאריות שנותרו בתוך הבקבוק).

  • מוסיפים אבקת מרק, סוכר, מיץ לימון סחוט טרי ומערבבים. בודקים טעם ומתקנים לפי טעמכם האישי (חמיצות, מליחות, עוד קצת סוכר אם צריך וכו') סוגרים במכסה ונותנים לזה להתבשל בנתיים בעוצמה בינונית.

  • לבצקניות: לקערה מוסיפים את הקמח המים המלח והשמן ומערבבים. אם מעט רטוב פשוט תוסיפו עוד קצת קמח. לשים היטב עד לקבלת בצק אחיד ודי חלק. יוצרים עיגול ומחלקים ל-4, כל חלק מגלגלים לצורת נחש וחותכים לצורת בצקניות / צורת ניוקי. מעבירים לקערה עם מעט קמח שלא ידבקו אחת לשנייה. תדאגו שיהיו מקומחות מעט.

  • מוסיפים את הבצקניות למרק החם (אין בעיה שהן מקומחות הקמח יסמיך לנו את המרק ויהפוך אותו ליותר טעים!) וסוגרים מכסה, מביאים לרתיחה לדקה ומנמיכים לעוצמה בינונית לבישול של כ-10-15 דקות או עד שרואים שהבצקניות מתחילות לצוף - זה הסימן שהן מוכנות, תטעמו אחת ותוודאו שהבצקנית מוכנה רכה ונימוחה בפה

הערות
  • אפשר להשתמש בניוקי מוכנים במקום בצקניות. רמת חריפות ומליחות לטעמכם האישי.

כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
תגיות:
# מתכונים פשוטים # אוכל ליום שישי # מתכונים מהירים # אירוח בופה טבעוני # אוכל לשבת # ארוחת שישי # שישי בצהריים # פפריקה אדומה מתוקה # פרווה # אוכל מהיר # אבקת מרק עוף # מרק עוף # מהירים # מתכונים קלים # אוכל לקידוש # מתכונים קלילים # אירוח בופה # ארוחות טבעוניות # ארוחת צהריים לשישי # רעיון לארוחת צהריים # אוכל ליום שבת # שבת # מנה ראשונה מתכונים # מנות ראשונות # מתכונים למנות ראשונות # רעיון לארוחת צהריים בריאה # מנה ראשונה # מנה ראשונה טעימה # חגים # שישי # פפריקה אדומה חריפה # ארוחות לקידוש # חורף # ארוחות צהריים ב 10 דקות # ארוחות צהריים טבעוניות # רעיון לארוחת צהריים טבעונית # ארוחת צהריים טבעונית # אוכל לשישי # ארוחה לשישי # ארוחה חגיגית לשישי # קמח # קידוש # שמן # פלפל ירוק # אבקת מרק # ארוחת צהריים פרווה מהירה # ארוחות צהריים פרווה # ארוחות ערב פרווה # מרק # מרקים # מרקים לחורף # אוכל מנחם # מאכלים מנחמים # מרקים לשבת # מרקים לשישי # מרקים לארוחת צהריים # מרקים לארוחת ערב # שבת בצהריים # רעיון לארוחת צהריים פרווה # ארוחת צהריים פרווה # אירוח בופה פרווה # ארוחת צהריים צמחונית # פפריקה חריפה # מנות ראשונות פרווה # מרקים פרווה # אוכל טריפוליטאי # יאבלולו שמבלולו # קימל טחון # שבת חתן # ארוחה צמחונית לשבת # פסאטה מחית עגבניות # מתכונים קלים לאירוח # פלפל חריף # שום # לימון # קמח לבן # אוכל טבעוני # כמון # סוכר # סוכר חום # פלפל ירוק חריף # אוכל חריף # צמחוני # טבעוני # מתכונים ב 10 דקות # פפריקה # פפריקה אדומה # מיץ לימון # סוכר חום דמררה # אוכל צמחוני # אוכל פרווה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il