פודיק - Foodik

סלט ביצים עם בצל מקורמל

דרגו את המתכון: 
22 אהבו
16398 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
סלט ביצים עם בצל מקורמל
מנות
1
קושי:
קל
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
10 דקות
זמן כולל
20 דקות

סלט ביצים עם בצל מקורמל - מתכון לסלט ביצים הכי טעים בעולם שחובה להכין ולהניח על שולחן השבת לצד מגוון הסלטים, עקבו אחר ההוראות ואחר סרטון הוידאו (מתכון של דקה אחת בלבד) ותהנו מאחלה סלט עם "טוויסט" קטן בעלילה שהוא הבצל המקורמל, פשוט פשוט פשוט! אם בא לכם רעיונות לעוד סלטים יש באתר מתכון לסלט מטבוחה מרוקאית אמיתי אסלי אותנטי וישנו גם מתכון לסלט סלק מבושל ומתכון לסלט חצילים פיקנטי עם עגבניות ועוד דברים טובים. אשמח אם תעקבו אחריי באינסטגרם לקבלת המתכונים לפני כולם ושתירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש. לעוד מתכוני סלטים לשבת לחצו כאן ותגיעו לקטגוריה המתאימה. בנתיים צפו במתכון הוידאו:

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   בישול מהיר במחבת
כשרות:   פרווה
5 / 0 מרכיבים
מרכיבים
3 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מחממים 3 כפות שמן זית במחבת, חותכים 1 בצל לבן בגודל בינוני לקוביות ומטגנים על עוצמת אש הכי נמוכה כ-25-30 דקות עד לקירמול הבצל

  • בנתיים בזמן שהבצל מתקרמל מבשלים 6 ביצים לביצים קשות ואח"כ מקלפים את הביצים

  • לאחר שהבצל התקרמל (יש לערבב מדיי פעם כמובן) יש להעבירו לקערה, להוסיף את הביצים לקערה, להוסיף את המיונז ומלח לפי טעם, למעוך הכל ולערבב היטב, תטעמו ואם יש צורך תקנו תיבול, שיהיה בתיאבון

הערות
  • ניתן לאחסן מספר ימים בקופסה במקרר

  • ניתן להוסיף / להפחית כמויות מיונז לפי רצונכם - כנ"ל כמויות מלח

  • ניתן להמיר את המיונז במיונז קל שהוא פחות משמין (אבל פחות טעים לטעמי)

  • ניתן להמיר את הבצל המקורמל בבצל ירוק למי שאוהב

כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il