קרפצ'יו סלק אפוי במלח עם גביניה בולגרית נענע בלסמי מצומצם ועוד - פודיק - Foodik

קרפצ'יו סלק אפוי במלח

שתפו
דרגו את המתכון
1
501 צפיות
מנות: 1 מנות קושי: קל זמן הכנה: 10 דקות זמן בישול: 1 שעות ו30 דקות זמן כולל: 1 שעות ו40 דקות

מחפשים להכין מנה ראשונה חלבית ולא יודעים איזו? זו המנה המתאימה לכם! גם יפה וגם אופה מה שנקרא! קרפצ'יו סלק אפוי במלח עם גבינה בולגרית, אגוזי מלך, נענע, רוטב בלסמי שמן זית ועיצוב מיוחד, החיפושים שלכם אחר מנה ראשונה מושלמת הסתיימו (לכל אוהבי הסלק) – עקבו אחר אופן ההכנה עצבו ככה ותהנו ממנה קלילה וטעימה! אשמח אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ותלחצו על הפעמון, אם אתם רוצים עוד רעיונות לסלטים כנסו לקטגוריית מתכונים לסלטים באתר פודיק. צפו במתכון הוידאו:

אם אתם אוהבים מנות מעוצבות וסלקים ישנו באתר מתכון נוסף לסלט סלט אפוי במלח מעוצב יפה על יוגורט – לחצו כאן וצפו במתכון 🙂

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים

אופן ההכנה

0/4 שלבים
  • על תבנית 20X20 מפזרים 1 כוס מלח גס (250 מ"ל) ועל המלח מניחים 2 סלקים
  • מכניסים את התבנית עם המלח והסלקים לאמצע התנור על 180 מעלות ל-שעה וחצי
  • מוציאים אח"כ בזהירות את הסלקים מהתנור ונותנים להם להצטנן, אח"כ מורידים את הקליפה וחותכים חתיכות דקות כמה שניתן. (ניתן להשתמש במנדולינה לחיתוך ירקות למי שיש).
  • מסדרים על צלחת, מוסיפים אגוזי מלך, גבינה בולגרית, רוטב בלסמי מלח פלפל שמן זית ואוכלים, בתיאבון.

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

    עקבו אחרינו באינסטגרם

    פודיק - בלוג האוכל של שחר חן

    עקבו אחרי באינסטגרם

    רוצים לקבל מתכונים שווים לפני כולם?

    לחצו על הכפתור, עקבו אחרי וקבלו מתכונים מטורפים!