קרפצ'יו סלק אפוי במלח

שתפו
47 צפיות
מתכון לקרפצ'יו סלק טעים
מנות: 1מנה קושי: קל זמן הכנה: 10 דקות זמן בישול: 1 שעות 30 דקות זמן כולל: 1 שעות 40 דקות

מחפשים להכין מנה ראשונה חלבית ולא יודעים איזו? זו המנה המתאימה לכם! גם יפה וגם אופה מה שנקרא! קרפצ'יו סלק אפוי במלח עם גבינה בולגרית, אגוזי מלך, נענע, רוטב בלסמי שמן זית ועיצוב מיוחד, החיפושים שלכם אחר מנה ראשונה מושלמת הסתיימו (לכל אוהבי הסלק) – עקבו אחר אופן ההכנה עצבו ככה ותהנו ממנה קלילה וטעימה! אשמח אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ותלחצו על הפעמון, אם אתם רוצים עוד רעיונות לסלטים כנסו לקטגוריית מתכונים לסלטים באתר פודיק. צפו במתכון הוידאו:

אם אתם אוהבים מנות מעוצבות וסלקים ישנו באתר מתכון נוסף לסלט סלט אפוי במלח מעוצב יפה על יוגורט – לחצו כאן וצפו במתכון 🙂

מרכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים

הוראות

0/4 שלבים
  • על תבנית 20X20 מפזרים 1 כוס מלח גס (250 מ"ל) ועל המלח מניחים 2 סלקים
  • מכניסים את התבנית עם המלח והסלקים לאמצע התנור על 180 מעלות ל-שעה וחצי
  • מוציאים אח"כ בזהירות את הסלקים מהתנור ונותנים להם להצטנן, אח"כ מורידים את הקליפה וחותכים חתיכות דקות כמה שניתן. (ניתן להשתמש במנדולינה לחיתוך ירקות למי שיש).
  • מסדרים על צלחת, מוסיפים אגוזי מלך, גבינה בולגרית, רוטב בלסמי מלח פלפל שמן זית ואוכלים, בתיאבון.

הערות

  • שימו לב לסלקים שלא ישרפו!
  • אפשר להחליף תוספות למה שבא לכם!

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה
author-sign

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *