פודיק - Foodik

קציצות טונה בתנור

דרגו את המתכון: 
3 אהבו
... צפיות
קציצות טונה בתנור
מנות
3
קושי:
קל
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
22 דקות
זמן כולל
32 דקות

קציצות טונה אפויות בתנור עם טעם שלא תשכחו הרבה זמן, במתכון הזה גם נתתי לכם מתכון קליל למתבל יוגורט שיעיף לכם את הטעם של הקציצות גבוה עוד יותר! אם אתם מחפשים מקור לחלבון איכותי ומתאמנים בחדר כושר המתכון הזה יתאים לכם כמו כפפה! יש פה טונה במים (מסוננת), שיבולת שועל, ביצים, ועוד דברים טובים, שווה להכין לחטוף ולאכול! יש באתר עוד מגוון מתכוני חלבון מעולים שתוכלו להכין אם אתם בחיטוב :) כמובן שכל המתכונים עולים קודם כל לדף האינסטגרם שלי וגם לערוץ היוטיוב שלי - תירשמו כמנויים עוד היום. צפו במתכון הוידאו:

צפו בסרטון הוידאו של המתכון
19 / 0 רכיבים
רכיבים
  • לקציצות הטונה
  • למתבל היוגורט
3 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מסננים את הטונה היטב מהמים ומעבירים לקערה, מוסיפים את כל המצרכים שכתבתי למעלה: את שיבולת השועל, הביצים, הסרירצ'ה הירוקה, העירית הפטרוזיליה וכל השאר ומערבבים היטב!

  • לוקחים כף מהתערובת ומייצרים קציצה, מניחים על תבנית עם נייר אפייה מרוסס בשמן זית ומכניסים לאמצע תנור שחומם מראש ל-200 מעלות (לא טורבו) לכ-20-24 דקות (רצוי להפוך אחרי 10-15 דקות את הקציצות ולהמשיך לאפות), ברגע שמוכן מוציאים.

  • מתבל היוגורט: מוסיפים לכלי קטן את כל המצרכים שכתבתי למעלה מערבבים טועמים ואם צריך מתקנים תיבול לפי הטעם, בתיאבון!

הערות
  • רצוי לא לוותר על רוטב הסרירצ'ה אבל אפשר להחליף אותו בקטשופ

מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
אולי תאהבו גם
כתיבת תגובה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות