פודיק - Foodik

עלי סיגר ממולאים בשר בתנור

דרגו את המתכון: 
5 אהבו
67 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
עלי סיגר ממולאים בשר בתנור
מנות
10
קושי:
בינוני
זמן הכנה
20 דקות
זמן בישול
15 דקות
זמן כולל
35 דקות

עלי סיגר ממולאים בשר בתנור - סיגרים ממולאים בשר אפויים בתנור בלי טיגונים בלי שמן ובלי השמנה יתרה, פשוט תכינו אותם כי הם מעולים בקטע אחר! ואם אתם בקטע של דפי אורז אז כמובן שיש לי באתר גם מתכון לבורקס דפי אורז במילוי עוף טחון בטעם שווארמה שזה גם מגניב גם מלא חלבון וגם פחות קלוריות! שווה לנסות להכין. יש באתר עוד מתכוני מנות פתיחה מעולים שתוכלו להכין. את המנה הזו תוכלו להכין כמנה ראשונה בשרית לראש השנה או לשבת המלכה. עקבו באינסטגרם לעוד מתכונים.

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   תנור, בישול מהיר במחבת
כשרות:   בשרי
18 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • מצרכים לכ-10 סיגרים:
5 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מקרמלים את הבצל עם מלח ופלפל שחור גרוס, מוסיפים את הבשר הטחון מוסיפים את התבלינים וצורבים מפוררים אותו היטב עד שהוא מוכן, טועמים ומתקנים טעם לפי הצורך, אפשר להוסיף פטרוזיליה ירוקה לקראת הסוף וגם צנוברים קלויים או פיסטוקים (כ-4-5 כפות). מערבבים ומעבירים למסננת שהנוזלים יצאו ושהתערובת תתקרר.

  • מוסיפים לקערה קטנה קמח ומעט מים מערבבים עד שנוצרת תערובת קמח ומים במרקם של טחינה ומניחים בצד (זה הדבק שיקשור לנו את הסיגר).

  • מניחים עלה סיגר על משטח העבודה מניחים 2-3 כפות מתערובת הבשר, סוגרים משמאל ומימין וסוגרים פנימה כמו בסרטון, לקראת האמצע אפשר להתחיל למרוח מה"דבק" של הקמח והמים שיצרנו כדי שישמרו על עלה הסיגר סגור היטב.

  • מניחים את כל הסיגרים על תבנית עם נייר אפייה כשהצד המקופל כלפי מטה, מרססים בתרסיס שמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200-220 מעלות טורבו לכ-12-15 דקות או עד להשחמה הרצוייה. אל תוציאו כשהם זהובים בהירים אלא ממש חומים זה יצא לכם קריספי וטעים קטע אחר.

  • מוציאים מחכים שיצטננו טיפה בנתיים מכינים טחינה ומגישים עם סחוג ירוק או עריסה, בתיאבון!

כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
תגיות:
# לחיטוב # אוכל ליום שישי # אוכל לשבת # ארוחות צהריים קלות # בשר בתנור # ארוחת שישי # שישי בצהריים # מנות בשריות # פפריקה אדומה מתוקה # מתכונים לחגים # אבקת מרק עוף # חיטוב # אוכל לספורטאים # אוכל לקידוש # אוכל מזרחי # אוכל לאירועים # מתכונים לאירועים # אוכל לאירועים משפחתיים # ארוחת צהריים לשבת # ארוחת צהריים לשישי # בצל # אוכל ליום שבת # שבת # מנות ראשונות # מנות ראשונות מעוצבות # מתכונים למנות ראשונות # ארוחות צהריים בריאות # ארוחות צהריים בשריות # חגים # שישי # ארוחת צהריים לילדים # ארוחה בשרית לשישי # ארוחות בשריות לשישי # ארוחות לקידוש # ארוחת צהריים בשרית # בשר לראש השנה # אוכל לחיטוב # בריאות # בריא # אוכל בריא # ארוחות צהריים לילדים # ארוחות ערב בתנור # ארוחת צהריים בתנור # ארוחות צהריים ב 10 דקות # אוכל לשישי # ארוחה לשישי # ארוחה חגיגית לשישי # ארוחה חגיגית לשבת # בהרט # ארוחות צהריים פשוטות # ארוחה לחיטוב # ארוחות לחיטוב # מנות פתיחה # מנות פתיחה מיוחדות # אוכל לסוף שבוע # קידוש # שום כתוש # מנה בשרית # ארוחות צהריים טעימות # אבקת מרק # מאכלים בריאים # תנור # אוכל בתנור # מאכלים בתנור # מאכלים בשריים # מנה בשרית לשבת # מנה בשרית לשישי # מנה בשרית לחגים # מנות עיקריות לחגים # שבת בצהריים # קריספי # ארוחות צהריים שילדים אוהבים # מנה בשרית לארוחת צהריים # מופחת שומן # יאבלולו שמבלולו # סיגרים קריספיים # שבת חתן # מנות ראשונות בשריות # ראס אל חנות # מופחת קלוריות # מנות עיקריות לראש השנה # עלי סיגר # אורח חיים בריא # שום # פטרוזיליה # בצל לבן # כמון # בשר בקר # בשר טחון # מאכלים לארוחת ערב # כורכום # פפריקה # פפריקה אדומה # בשרים # בשר # ארוחת צהריים # ראש השנה # מאכלים לראש השנה # טחינה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il