סלט קולסלאו כרוב לבן וגזר במיונז - מתכון קל לסלט לשבת | פודיק | שחר חן | Foodik

סלט קולסלאו כרוב לבן וגזר במיונז

שתפו
דרגו את המתכון
1
146 צפיות
מתכון לסלט קולסלאו - כרוב לבן וגזר במיונז
מנות: 1 מנות קושי: קל זמן הכנה: 10 דקות זמן בישול: 0 דקות זמן כולל: 10 דקות

אוהבים גזר וכרוב לבן? מכירים סלט קולסלאו או ששמעתם עליו פעם? אז הנה לכם מתכון לסלט טעים שחייב להיות כחלק מהסלטים לשבת שמונחים על השולחן, עקבו אחר ההוראות – מאוד קל להכין את הסלט, יש באתר גם עוד מתכונים לסלטים עם מיונז כמו סלט כרוב סגול במיונז, או למשל סלט ביצים עם בצל מקורמל טעים מאוד! כל המתכונים עולים לעמוד האינסטגרם שלי לפני כל הפלטפורמות תעקבו אחריי ותישארו מעודכנים, יתרה מכך אשמח אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש. בנתיים צפו במתכון וידאו איך להכין את הסלט הזה:

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים

אופן ההכנה

0/6 שלבים
  • חותכים כרוב לבן בינוני דק (או שמשתמשים במעבד מזון) ומעבירים למסננת גדולה
  • מקלפים 3 גזרים ומגרדים בפומפייה ומעבירים למסננת עם הכרוב
  • ממליחים את הכרוב והגזר ומעמידים את המסננת מעל כלי שיוכל להכיל נוזלים לכשעה (הכרוב והגזר יגירו נוזלים לכלי)
  • אחרי כשעה מייבשים עם נייר סופג את הכרוב והגזר היטב ומעבירים לקערה
  • מוסיפים את התיבול הנדרש, החומץ הסוכר המיונז והמלח לפי מידת הצורך (שימו לב לא לשים הרבה מלח כי כבר המלחנו את הכרוב והגזר בשלב שהם עמדו במסננת)
  • מעבירים לקופסה סוגרים ומכניסים למקרר

הערות


  • מלח לפי טעמכם האישי

  • לא חייב להעביר את הכרוב למסננת אך השלב הזה הוא מה שיעזור לנו לקבל כרוב וגזר במיונז שלא יהיו "מושיים" ושאחרי יום יומיים במקרר יהיו מלאים בנוזלים

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

    עקבו אחרינו באינסטגרם

    פודיק - בלוג האוכל של שחר חן

    עקבו אחרי באינסטגרם

    רוצים לקבל מתכונים שווים לפני כולם?

    לחצו על הכפתור, עקבו אחרי וקבלו מתכונים מטורפים!