פודיק - Foodik

סלט קולסלאו כרוב לבן וגזר במיונז

דרגו את המתכון: 
33 אהבו
19079 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
סלט קולסלאו כרוב לבן וגזר במיונז
מנות
1
קושי:
קל
זמן הכנה
10 דקות
זמן כולל
10 דקות

אוהבים גזר וכרוב לבן? מכירים סלט קולסלאו או ששמעתם עליו פעם? אז הנה לכם מתכון לסלט טעים שחייב להיות כחלק מהסלטים לשבת שמונחים על השולחן, עקבו אחר ההוראות - מאוד קל להכין את הסלט, יש באתר גם עוד מתכונים לסלטים עם מיונז כמו סלט כרוב סגול במיונז, או למשל סלט ביצים עם בצל מקורמל טעים מאוד! כל המתכונים עולים לעמוד האינסטגרם שלי לפני כל הפלטפורמות תעקבו אחריי ותישארו מעודכנים, יתרה מכך אשמח אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש. בנתיים צפו במתכון וידאו איך להכין את הסלט הזה:

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   ללא שיטת בישול
כשרות:   פרווה
6 / 0 מרכיבים
מרכיבים
6 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • חותכים כרוב לבן בינוני דק (או שמשתמשים במעבד מזון) ומעבירים למסננת גדולה

  • מקלפים 3 גזרים ומגרדים בפומפייה ומעבירים למסננת עם הכרוב

  • ממליחים את הכרוב והגזר ומעמידים את המסננת מעל כלי שיוכל להכיל נוזלים לכשעה (הכרוב והגזר יגירו נוזלים לכלי)

  • אחרי כשעה מייבשים עם נייר סופג את הכרוב והגזר היטב ומעבירים לקערה

  • מוסיפים את התיבול הנדרש, החומץ הסוכר המיונז והמלח לפי מידת הצורך (שימו לב לא לשים הרבה מלח כי כבר המלחנו את הכרוב והגזר בשלב שהם עמדו במסננת)

  • מעבירים לקופסה סוגרים ומכניסים למקרר

הערות
  • מלח לפי טעמכם האישי

  • לא חייב להעביר את הכרוב למסננת אך השלב הזה הוא מה שיעזור לנו לקבל כרוב וגזר במיונז שלא יהיו "מושיים" ושאחרי יום יומיים במקרר יהיו מלאים בנוזלים

1 תגובות על: סלט קולסלאו כרוב לבן וגזר במיונז
רינה לופי
רינה לופי
22 ביולי 2023 בשעה 12:3

כמה זמן יכול להיות בקירור?

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
23 ביולי 2023 בשעה 17:54

מספר ימים. כמו כל דבר עם מיונז. לא יותר מדיי זמן.

הגב
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il