פודיק - Foodik

סלט פסטה פסטו קר

דרגו את המתכון: 
13 אהבו
5081 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
סלט פסטה פסטו קר
מנות
2
קושי:
קל
זמן הכנה
20 דקות
זמן בישול
10 דקות
זמן כולל
10 דקות

סלט פסטה פסטו קר עם עגבניות שרי צנוברים בייבי מוצרלה ועוד דברים טובים, כזה שאפשר לאכול בכיף לארוחת הערב או לארוחת הבוקר שלכם ובהחלט מתאים לבראנץ' - קל ומהיר תוך 10 דקות עבודה ויש לכם סלט מרשים וטעים שלא יבייש אף מסעדה שתיקח לכם עליו ארגזים של כסף. תכינו בהול. יש לי באתר עוד מגוון רחב של סלטים מיוחדים שתוכלו להכין ולהתפנק עליהם - למשל סלט בוראטה עם עגבניות שרי צבעוניות שאפשר להכין בקלי קלות. עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים שעולים קודם.

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   בישול בסיר
כשרות:   חלבי
11 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • מצרכים ל-2 סועדים
3 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מבשלים את הפסטה בסיר עם מים חמים מלח ומעט שמן זית עד שהיא כמעט מוכנה (שלא תהיה רכה מדיי!) מוציאים מסננים מוסיפים מעט שמן זית ומערבבים. נותנים לה להתקרר בנתיים.

  • לאחר שהפסטה התקררה מעבירים אותה לקערה, לאותה הקערה מוסיפים 1.5 כפיות ממרח פסטו ומערבבים היטב

  • מוסיפים חופן עגבניות שרי חצויות, צנוברים קלויים, 5 עלי בזיליקום טריים או יותר, בייבי מוצרלה, חופן של גבינת פרמז'ן מגורדת, מלח פלפל לימון שמן זית ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם האישי ומגישים. בתיאבון! אהבתם? פרגנו בלייק.

הערות
  • ניתן להוסיף זיתי קלמטה אם רוצים, מלח פלפל לימון וגבינת פרמז'ן לפי טעמכם האישי.

כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il