סופריטו אסאדו תפוחי אדמה וחצילים בכלום זמן עבודה, רק לדאוג לטיגון החצילים ותפוחי האדמה לפני, לטגן בצל בסיר גדול ורחב וזה הכל, מפה זה רק לצלות את הבשר להוסיף מלח פלפל מעט סילאן וכל הצבע העמוק כבר יתקבל בעצם ממעט המרכיבים שיש בסיר מהבצל המטוגן וכו'. מנה מרשימה טעימה שמאוד קל להכין, תנסו! יש באתר עוד מתכוני אסאדו מופלאים.
מחממים שמן זית בסיר רחב קוטר 36 וצורבים 2 קילו אסאדו חלק עם עצם חלק בלי עצם מוסיפים גם מח עצם אם יש, אחרי שהבשר נצרב טוב מעבירים אותו לקערה ובאותו סיר מטגנים 6 בצלים חתוכים לרצועות עד לקירמול, טגנו בעוצמת אש גבוהה.
תחזירו את חתיכות הבשר חזרה עם הנוזלים שלהם, תוסיפו 1.5 ליטר מים, מלח פלפל 2 כפות סילאן תערבבו תסגרו לבישול של כשעתיים שעתיים וחצי. (תביאו לרתיחה ל-2 דקות ותנמיכו עוצמה לבישול באש נמוכה)
בזמן שהבשר מתבשל חותכים חציל בלאדי + 4 תפוחי אדמה אדומים לקוביות בגודל בינוני ומטגנים בשמן עמוק חם בסיר נפרד (אפשר גם להכין מראש כמובן) עד להשחמה יפה ומוציאים לרשת טיגון.
אחרי שעתיים וחצי בערך מוסיפים את תפוחי האדמה והחצילים, מערבבים טוב, ממליחים עוד קצת אם רוצים, סוגרים מכסה ומבשלים עוד שעתיים שעתיים וחצי עד שהבשר רך ומתמוסס לגמרי והעצמות נשלפות. התבשיל יקבל צבעים עמוקים יפים והרבה טעם ובלי שום תבלינים שזה מדהים.
מנה מושלמת לשבת קודש, אהבתם? פרגנו בלייק תגובה..