פודיק - Foodik

מתכון לחטיפי חלבון ללא סוכר לחיטוב

דרגו את המתכון: 
6 אהבו
... צפיות
מתכון לחטיפי חלבון ללא סוכר לחיטוב
מנות
12
קושי:
קל
זמן הכנה
15 דקות
זמן בישול
4 שעות
זמן כולל
4 שעות ו-15 דקות

הכנתי לכם מתכון לחטיפי חלבון טעימים ובריאים ללא סוכר לחיטוב! (סה"כ 12 חטיפי חלבון כל אחד 25 גרם חלבון!) כל מה שאתם צריכים הם מספר מרכיבים: חלב שקדים, שיבולת שועל, אבקת חלבון, חמאת בוטנית טבעית, שוקולד מריר 90% קקאו ושברי שקדים, ממליצים לכם להירשם כמנויים בערוץ היוטיוב שלנו כדי לקבל עדכונים על מתכונים חדשים שעולים לערוץ (לא לשכוח ללחוץ על הפעמון). ערך תזונתי של חטיפי החלבון: חטיף בלי שוקולד: משקל: בין 70-80 גרם, 25 גרם חלבון, 355 קלוריות. חטיף עם שוקולד: משקל: 100-120 גרם, 25 גרם חלבון, 515 קלוריות. * כמובן שהמספרים הם פלוס מינוס מכיוון שבכל זאת מדובר בהכנה ביתית, אלא אם תשקלו חטיף חטיף שיצא לכם על הגרם אותו הדבר :) בהצלחה! יש לי מתכון מושלם לפנקייק חלבון טעים בריא עם כמות חלבון גדולה! לחצו כאן ותהנו מהמתכון המושלם שלנו לפנקייק חלבון סופר טעים!

צפו בסרטון הוידאו של המתכון
5 / 0 רכיבים
רכיבים
11 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • לקערה שופכים 250 מיליליטר חלב שקדים ומערבבים את החלב היטב

  • מוסיפים 180 גרם אבקת חלבון (אפשר גם 200 למי שמעוניין) ומערבבים היטב עד שכל הגושים נעלמים! חשוב להגיע למרקם טוב.

  • מוסיפים 340 גרם חמאת בוטנים טבעית לתערובת האבקה וחלב השקדים ומערבבים היטב היטב בדיוק כמו שעשינו בסרטון הוידאו! חשוב להגיע למרקם חלק

  • לאחר מכן מוסיפים 400 גרם שיבולת שועל דקה ומערבבים היטב היטב מאחדים הכל כמו שצריך

  • מעבירים את התערובת של הכל מהקערה לתבנית עם נייר אפייה ומהדקים היטב

  • מפזרים שברי שקדים על "עוגת החלבון" שנוצרה לנו ומהדקים אותם בעזרת כל כלי שטוח

  • מכניסים את "עוגת החלבון" למקפיא ל-לפחות 4 שעות, כמובן שאפשר להשאיר את זה יותר מ-4 שעות.

  • לאחר מכן מוציאים את התבנית מהמקפיא ומתחילים לחתוך ל-12 חתיכות בצורה שווה (כל חטיף יוצא 25 גרם חלבון).

  • במקביל לוקחים קנקן / סיר קטן עם מים חמים ומניחים עליו קערה ולתוכה שוברים שוקולד מריר 90% קקאו ומוסיפים גם ממש מעט שמן קנולה (שיתן ברק לשוקולד) ומערבבים הכל עד שהכל נמס ומתאחד, את השוקולד שופכים לקערה נפרדת אחרת ונותנים לו להצטנן שיהיה בטמפרטורת החדר.

  • לאחר שהשוקולד הצטנן טובלים כל חטיף חלבון בקערה עם השוקולד ומניחים על נייר אפייה (כדי שלא ידבק לכם) ומהר מפזרים מעל החטיף שברי שקדים על השוקולד כל עוד הוא עוד לא התקרר כדי שיוכלו להידבק אליו.

  • ניתן להכין את החטיפים שוב למקפיא / למקרר לצינון נוסף ושיהיה לכם בתיאבון!

הערות
  • * ניתן להמיס את השוקולד המריר במיקרוגל* אפשר להשתמש גם באבקת חלבון טבעונית ולהפוך את החטיף לטבעוני* ניתן להשתמש באבקת חלבון בטעם אחר ולא רק בטעם וניל (למשל: שוקולד).* אפשר לפזר על החטיפים במקום שקדים בוטנים / אגוזי מלך טחונים.* למי שרוצה שהחטיף יהיה מתוק יותר יכול להוסיף סטיביה / סוכרזית / לטחון מספר תמרים ולהוסיף לתערובת.* אם אהבתם את המתכון תנו תגובה ותספרו איך יצא לכם, ואם יש לכם שאלה תגיבו ותשאלו כל מה שתרצו.

מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
אולי תאהבו גם
5 תגובות על: מתכון לחטיפי חלבון ללא סוכר לחיטוב
אסתי
אסתי
14 בדצמבר 2020 בשעה 12:44
מתכון מוצלח , במה אפשר להחליף את אבקת חלבון? תודה
הגב
פודיק
פודיק
18 בדצמבר 2020 בשעה 1:39
היי אסתי היקרה, תודה! מדוע את רוצה להחליף את אבקת החלבון?
הגב
אתי
אתי
23 במאי 2021 בשעה 7:50
שלום. האם ניתן לשמור את החטיפים מחוץ למקרר? ולכמה זמן? רוצה לשלוח אם הילד לפנימייה אספקה לשבוע אך אין לו אפשרות לקירור.
הגב
אבירם
אבירם
2 באוגוסט 2021 בשעה 12:51
שלום, האם אפשר להחליף את החמאת בוטנים בחמאה אחרת כלשהיא או ברכיב אחר? בנוסף האם יש לי אבקת חלבון בטעם כרמל אני יכול להוסיף מלח או רכיב בנוסף שיצא דומה לחטיף הסניקרס? תודה
הגב
פודיק
פודיק
2 באוגוסט 2021 בשעה 14:3
היי אבירם. אתה רוצה טעמים אחרים במקום הבוטנים? וכן אפשר לשחק עם זה אתה יכול להוסיף קצת מלח, טעם האבקה הוא לטעמך האישי :)
הגב
דור
דור
12 בספטמבר 2021 בשעה 19:28
האם אפשר להחליף את החלב שקדים בחלב רגיל?
הגב
פודיק
פודיק
13 בספטמבר 2021 בשעה 10:43
היי דור, כן
הגב
עמבר
עמבר
1 באפריל 2022 בשעה 13:3
מחוץ למקפיא החטיפים נהיים דביקים ומאוד קשה לקחת אותם החוצה.. יש לך רעיון?
הגב
פודיק
פודיק
2 באפריל 2022 בשעה 9:39
לעטוף בניילון נצמד ולקחת איתך, לאכול כשרוצים.
הגב
כתיבת תגובה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות