מתכון לחטיפי חלבון ללא סוכר לחיטוב - חטיפי חלבון טעימים - פודיק - Foodik

מתכון לחטיפי חלבון ללא סוכר לחיטוב

שתפו
דרגו את המתכון
2
4267 צפיות
מתכון לחטיפי חלבון
מנות: 12 מנות קושי: קל זמן הכנה: 15 דקות זמן הקפאה: 4 שעות זמן כולל: 4 שעות ו15 דקות

הכנו לכם מתכון לחטיפי חלבון טעימים ובריאים ללא סוכר לחיטוב! (סה"כ 12 חטיפי חלבון כל אחד 25 גרם חלבון!) כל מה שאתם צריכים הם מספר מרכיבים: חלב שקדים, שיבולת שועל, אבקת חלבון, חמאת בוטנית טבעית, שוקולד מריר 90% קקאו ושברי שקדים, ממליצים לכם להירשם כמנויים בערוץ היוטיוב שלנו כדי לקבל עדכונים על מתכונים חדשים שעולים לערוץ (לא לשכוח ללחוץ על הפעמון).

ערך תזונתי של חטיפי החלבון:
חטיף בלי שוקולד: משקל: בין 70-80 גרם, 25 גרם חלבון, 355 קלוריות.
חטיף עם שוקולד: משקל: 100-120 גרם, 25 גרם חלבון, 515 קלוריות.
* כמובן שהמספרים הם פלוס מינוס מכיוון שבכל זאת מדובר בהכנה ביתית, אלא אם תשקלו חטיף חטיף שיצא לכם על הגרם אותו הדבר 🙂
בהצלחה!

יש לנו מתכון מושלם לפנקייק חלבון טעים בריא עם כמות חלבון גדולה! לחצו כאן ותהנו מהמתכון המושלם שלנו לפנקייק חלבון סופר טעים!

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים

אופן ההכנה

0/11 שלבים
  • לקערה שופכים 250 מיליליטר חלב שקדים ומערבבים את החלב היטב
  • מוסיפים 180 גרם אבקת חלבון (אפשר גם 200 למי שמעוניין) ומערבבים היטב עד שכל הגושים נעלמים! חשוב להגיע למרקם טוב.
  • מוסיפים 340 גרם חמאת בוטנים טבעית לתערובת האבקה וחלב השקדים ומערבבים היטב היטב בדיוק כמו שעשינו בסרטון הוידאו! חשוב להגיע למרקם חלק
  • לאחר מכן מוסיפים 400 גרם שיבולת שועל דקה ומערבבים היטב היטב מאחדים הכל כמו שצריך
  • מעבירים את התערובת של הכל מהקערה לתבנית עם נייר אפייה ומהדקים היטב
  • מפזרים שברי שקדים על "עוגת החלבון" שנוצרה לנו ומהדקים אותם בעזרת כל כלי שטוח
  • מכניסים את "עוגת החלבון" למקפיא ל-לפחות 4 שעות, כמובן שאפשר להשאיר את זה יותר מ-4 שעות.
  • לאחר מכן מוציאים את התבנית מהמקפיא ומתחילים לחתוך ל-12 חתיכות בצורה שווה (כל חטיף יוצא 25 גרם חלבון).
  • במקביל לוקחים קנקן / סיר קטן עם מים חמים ומניחים עליו קערה ולתוכה שוברים שוקולד מריר 90% קקאו ומוסיפים גם ממש מעט שמן קנולה (שיתן ברק לשוקולד) ומערבבים הכל עד שהכל נמס ומתאחד, את השוקולד שופכים לקערה נפרדת אחרת ונותנים לו להצטנן שיהיה בטמפרטורת החדר.
  • לאחר שהשוקולד הצטנן טובלים כל חטיף חלבון בקערה עם השוקולד ומניחים על נייר אפייה (כדי שלא ידבק לכם) ומהר מפזרים מעל החטיף שברי שקדים על השוקולד כל עוד הוא עוד לא התקרר כדי שיוכלו להידבק אליו.
  • ניתן להכין את החטיפים שוב למקפיא / למקרר לצינון נוסף ושיהיה לכם בתיאבון!

הערות

* ניתן להמיס את השוקולד המריר במיקרוגל
* אפשר להשתמש גם באבקת חלבון טבעונית ולהפוך את החטיף לטבעוני
* ניתן להשתמש באבקת חלבון בטעם אחר ולא רק בטעם וניל (למשל: שוקולד).
* אפשר לפזר על החטיפים במקום שקדים בוטנים / אגוזי מלך טחונים.
* למי שרוצה שהחטיף יהיה מתוק יותר יכול להוסיף סטיביה / סוכרזית / לטחון מספר תמרים ולהוסיף לתערובת.
* אם אהבתם את המתכון תנו תגובה ותספרו איך יצא לכם, ואם יש לכם שאלה תגיבו ותשאלו כל מה שתרצו.

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

8 תגובות על : מתכון לחטיפי חלבון ללא סוכר לחיטוב

  1. אסתי הגיב:

    מתכון מוצלח ,
    במה אפשר להחליף את אבקת חלבון?
    תודה

    1. הגיב:

      היי אסתי היקרה, תודה! מדוע את רוצה להחליף את אבקת החלבון?

  2. אתי הגיב:

    שלום. האם ניתן לשמור את החטיפים מחוץ למקרר? ולכמה זמן? רוצה לשלוח אם הילד לפנימייה אספקה לשבוע אך אין לו אפשרות לקירור.

  3. אבירם הגיב:

    שלום, האם אפשר להחליף את החמאת בוטנים בחמאה אחרת כלשהיא או ברכיב אחר? בנוסף האם יש לי אבקת חלבון בטעם כרמל אני יכול להוסיף מלח או רכיב בנוסף שיצא דומה לחטיף הסניקרס? תודה

    1. הגיב:

      היי אבירם. אתה רוצה טעמים אחרים במקום הבוטנים? וכן אפשר לשחק עם זה אתה יכול להוסיף קצת מלח, טעם האבקה הוא לטעמך האישי 🙂

  4. דור הגיב:

    האם אפשר להחליף את החלב שקדים בחלב רגיל?

    1. הגיב:

      היי דור, כן

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

    עקבו אחרינו באינסטגרם

    פודיק - בלוג האוכל של שחר חן

    עקבו אחרי באינסטגרם

    רוצים לקבל מתכונים שווים לפני כולם?

    לחצו על הכפתור, עקבו אחרי וקבלו מתכונים מטורפים!