זיתים צהובים או זיתים מבושלים ברוטב צהוב מתכון מעולה לכל מי שמחפש רעיון לשים כתוספת על האורז הלבן, שווה מאוד! יש לי באתר גם כמובן מתכון לזיתים מבושלים ברוטב עגבניות מתכון שכבר סחף עשרות אלפי גולשים שהכינו אותו! ואם אתם רוצים לדעת איך להכין את האורז המושלם לחצו כאן וצפו במתכון לאורז לבן בסמטי אחד אחד. יש באתר עוד מגוון תוספות שוות לארוחת הצהריים. עקבו אחריי באינסטגרם לעוד שפע מתכונים שווים.
מטגנים בשמן את הפלפל החריף מעט ומוסיפים לדקה של טיגון את 4 שיני השום הכתושות ומערבבים.
מוסיפים את הזיתים (יש לבשל אותם קצת לפני במים לסנן ולשטוף כדי להוציא מרירות) ומוסיפים את התיבול, הקארי כורכום כמון מלח פלפל ואבקת מרק לפי טעמכם האישי.
מוסיפים חצי כוס מים חמים מערבבים ונותנים לזה להתבשל כ-15-20 דקות. לאחר מכן מוסיפים לקראת הסוף את הכוסברה הטרייה הקצוצה, סוחטים חצי לימון ומערבבים. תקנו תיבול לפי טעמכם האישי.
מגישים על אורז לבן ואוכלים, בתיאבון, אפשר גם להוסיף עוד מים או ציר עוף ולהפוך את זה לרוטב לקציצות או רוטב לשוקיים עוף. תהנו! אוהב אתכם! פרגנו בלייק ותגובה למטה
ניתן לשים על אורז לבן ולהוסיף עוד נוזלים ולהכין כרוטב לקציצות, רצוי קציצות פרגית זה יהיה לכם רך וטעים ברמות!