פודיק - Foodik

גיוזה בשר בקר מתכון

דרגו את המתכון: 
4 אהבו
215 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
גיוזה בשר בקר מתכון
מנות
20
קושי:
בינוני
זמן הכנה
שעה
זמן בישול
5 דקות
זמן כולל
שעה ו-5 דקות

אם אתם בקטע של גיוזה - כיסוני בשר מהמטבח האסייתי - יפני - אז המתכון הבא בול בשבילכם, בכללי גם אם אתם לא מכירים הייתי ממליץ לכם לנסות להכין את המתכון הזה, הוא לא כזה מורכב כמו שחושבים אומנם דורש מיומנות קיפול בצק אבל בסרטון שלי אפשר לראות איך אני עושה את זה בקלי קלות ויתרה מכך - זה פשוט ממכר וג'וסי מבפנים! יוצאים כ-19-20 כיסוני בשר מהכמות שבמתכון, פשוט טעים! יש גם באתר מתכון לעוף חמוץ מתוק לכל חובבי הז'אנר. עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים שווים.

23 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • לבצק:
  • למילוי:
  • לרוטב:
5 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מוסיפים לקערה את הקמח המים הרותחים והמלח מערבבים ולשים יוצרים כדור מעבירים לקערה מכסים ונותנים לו לנוח חצי שעה.

  • למילוי מוסיפים לקערה את הבשר הכרוב הקצוץ הבצל ירוק הקצוץ הפטרייה הקצוצה שיני השום הכתושות שמן שומשום סויה רוטב דגים מעט ג'ינג'ר מעט פלפל ומלח ומערבבים טוב, מכסים בסיום ומעבירים למקרר.

  • אחרי חצי שעה מחלקים את הבצק מקמחים מעט מרדדים טוב וקורצים עיגולים, שומרים את שאריות בצק בצד ומשתמשים בהם אח"כ! כל עיגול מרדדים שוב (בנתיים מכסים את שאר עיגולי הבצק שלא יתייבשו) כדי שיתקבל עיגול דקיק במיוחד וממלאים בכפית ממילוי הבשר (לא לפוצץ במילוי!), מרטיבים ממש מעט את העיגול כמו בסרטון סוגרים מדביקים ומקפלים כמו שעשיתי עד שיתקבלו כיסונים יפים, מסדרים בקערה ומכסים במגבת.

  • מחממים מעט שמן שומשום במחבת או סיר עם מכסה תואם ומוסיפים את הגיוזות, נותנים להן 2-3 דקות שיקבלו צבע וחריכה מלמטה ומוסיפים מים רותחים ומיד סוגרים את המכסה, המטרה היא לכלוא אדים בסיר שיבשלו את הבצק והבשר (זה לוקח 3-4 דקות) עד שרואים שמוכן.

  • מכינים רוטב בצד עם סויה ג'ינג'ר, צ'ילי חריף אדום בצל ירוק מיץ לימון ומעט סילאן ומערבבים, מגישים את הגיוזות עם הרוטב בצד ושיהיה בתיאבון!

הערות
  • אפשר להחליף את בשר הבקר בפרגית טחונה, או בתערובת צמחונית. אם אין רוטב דגים לא חובה.

כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
תגיות:
# מנות בשריות # מסעדות # רעיונות לארוחת צהריים # עמית ועדות # אירוח בופה # רעיון לארוחת צהריים # רעיון לארוחה בשרית מרשימה # רעיון לארוחת ערב בשרית # אוכל יפה # ארוחה רומנטית # מנות ראשונות # רעיונות לארוחת צהריים טעימה # אוכל # ארוחות צהריים בשריות # ארוחה בשרית לחג # ארוחת ערב בשרית חגיגית # ארוחות בשריות # ארוחת ערב בשרית # בקר # צ'ילי # רעיונות לארוחת צהריים בשרית # קמח # ארוחות זוגיות # רעיון לארוחה רומנטית # ארוחת ערב רומנטית # שום כתוש # ארוחה בשרית # מנה בשרית # אוכל בשרי # ארוחות בשריות לחגים # ארוחות בשריות חגיגיות # ארוחות צהריים טעימות # ארוחה בשרית לצהריים # רעיון לארוחת צהריים בשרית # ארוחה בשרית חגיגית # מנה בשרית לחגים # כרוב לבן # ארוחת צהריים אסייתית # אסייתי # אוכל אסייתי # מנה בשרית לארוחת צהריים # רוטב סויה # אוכל סיני # יאבלולו שמבלולו # מנות ראשונות בשריות # רוטב דגים # גיוזה # כיסוני בשר # דמפלינגס # כיסונים # אוכל יפני # מתכוני עדות מסורתיים # מתכוני עדות אותנטיים # מאכלי עדות # שום # ג'ינג'ר # לימון # ארוחה זוגית # קמח לבן # בשר בקר # צ'ילי אדום # פטריות # מיץ לימון # אירוח בופה בשרי # בשר # שמן שומשום # סילאן # בצל ירוק # ארוחת צהריים # שומשום

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il