פודיק - Foodik

אוכל יפני

גיוזה בשר בקר מתכון

גיוזה בשר בקר מתכון
24/3/2024 שעה ו-5 דקות בינוני
גיוזה בשר בקר שאי אפשר להפסיק לאכול, ג'וסי בפנים, מעט עבודה אך לא מסובך להכנה, דורש מעט מיומנות קיפול בצק שרוכשים עם הזמן, שווה לנסות להכין בבית, אפשר לאדות בסיר אידוי ואפשר לטגן במחבת ולסגור שהאדים יבשלו את הגיוזה - כיסוני בשר טעימים :)
כניסה למתכון 97 צפיות

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il