מתכון מנצח לבטטות בתנור עם טימין, שמן זית, מלח אטלנטי והרבה אהבה! כל שעליכם לעשות הוא לצפות במתכון הוידאו שלנו או במתכון הרשום, לעקוב אחר ההוראות ולהנות מתוספת בריאה וטובה במיוחד, בטטה היא אחלה פחמימה מורכבת שיכולה להתאים כתוספת לכל ארוחה. כדי לעקוב אחרינו ביוטיוב ולקבל עדכונים לטלפון הנייד הירשמו כמנויים ולחצו על הפעמון, צפו במתכון הוידאו: ערכים תזונתיים ל-100 גרם בטטה עם קליפה אפויה בתנור: קלוריות, 90 חלבון 2.01 גרם, פחמימה 20.7 גרם (מתוכם 6.4 גרם סוכר), שומנים 0.15, נתרן 36, סיבים תזונתיים 3.3, מים 75.8 גרם.
חותכים כל בטטה ל-2, משמנים, מוסיפים מלח אטלנטי, טימין טרי ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה משומן גם כן בשמן זית.
מחממים תנור לעוצמה הכי גבוהה ומכניסים את הבטטות לכ-30-35 דקות כדאי לבדוק שהן לא נשרפות.
לאחר מכן מוציאים בזהירות ומוסיפים אם רוצים עוד מלח וגם פלפל, בתיאבון.
למי שאוהב ניתן לפזר גבינות על הבטטות ולאכול, הבטטות יכולות לשמש כתוספת לכל ארוחה, מדובר בפחמימה מורכבת בריאה במיוחד.