ספגטי מיטבולס שהילדים לא ירצו להפסיק לאכול, ארוחת צהריים מנחמת מנה עיקרית מנצחת, הספגטי מפוצץ בטעם, רך, טעים! וכדורי הבשר פשוט טעימים ורכים ונעימים לביס מושלם. בקיצור - פשוט תכינו כמה שיותר מהר ותסמכו עליי. אפיתי לפני את כל כדורי הבשר בתנור בקלי קלות בלי התעסקויות מיותרות. ספרו בתגובה איך יצא לכם.
לקערה מוסיפים את הבשר את הבצל הקצוץ (אפשר גם טחון) ואת כל המצרכים הכתובים מלמעלה לשים היטב ומייצרים קציצות קטנות מכף או כפית, מסדרים על תבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור על 200 מעלות חום עליון תחתון עד שהקציצות משחימות יפה ומוציאים. (ניתן להכין את הקציצות לשמור בקופסה במקרר ולהכניס לרוטב יום למחרת)
בזמן שהקציצות בתנור עובדים על הרוטב: מטגנים בצל לבן עם מלח פלפל עד להזהבה, מוסיפים את התבלינים והרסק המרוכז ומערבבים (מי שלא שם אבקת מרק שיוסיף עוד מלח), מוסיפים 1.5 ליטר מים או קצת יותר סוגרים מכסה ומבשלים את הרוטב עד שמתאחד ומספיק טעים לכם.
מוסיפים את הספגטי לסיר ומבשלים, אם רואים שצריך עוד קצת מים מוסיפים ומערבבים, אחרי מספר דקות מוסיפים את המיטבולס מערבבים הכל טוב, סוגרים מכסה לבישול בעוצמה בינונית מספר דקות תוך ערבוב מדי פעם.
ברגע שהספגטי רך ושתה את הרוטב וכמובן הקציצות התאחדו והתחממו והתבשלו מגישים בצלחת ומתענגים.
ניתן גם לטגן את הקציצות מכל צד באותו סיר שבו תכינו את הספגטי, זה גם בסדר.