פודיק - Foodik

המבורגר שניצל

דרגו את המתכון: 
9 אהבו
1734 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
המבורגר שניצל
מנות
4
קושי:
בינוני
זמן הכנה
20 דקות
זמן בישול
30 דקות
זמן כולל
50 דקות

המבורגר שניצל + צ'יפס מתובל במתכון אחד - מתכון מושחת קל שכל אחד יכול להכין בבית בקלי קלות עם תערובת בשרים נפלאה שקיבלתי מ"בשר בכפר" - משלוח בשרים עד הבית! אם אתם רוצים תוספת אחרת ולא צי'פס יש לי באתר מתכון לפוטטוס מטוגנים כמו של מקדונלדס וגם מתכון לפוטטוס אפויים בתנור סופר טעימים! בנוסף אם אתם אנשים של מטוגנים יש באתר מתכון לעוף מטוגן סטייל KFC וגם ישנו מתכון לנאגטס עוף כמו של מקדונלדס ששווה לבדוק! יש באתר עוד מתכון להמבורגר רגיל שאפשר להכין בקלי קלות (בסגנון קצת שונה) כל המתכונים עולים קודם כל לדף האינסטגרם שלי - עקבו אחריי עוד היום והירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי - לחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש! בנתיים צפו במתכון וידאו:

21 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • מרכיבים ל-3 קציצות המבורגר גדולות / 4 בינוניות
  • מצרכים שיש להכין בצד
  • לצ'יפס המתובל
9 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • חותכים בצל סגול לקוביות ומקרמלים כ-15-20 דקות, מעבירים לכלי שיתקרר, אחרי שהתקרר מעבירים את הבצל המקורמל לתערובת הבשרים (תערובת בשרים איכותית שקניתי מחברת "בשר בכפר" - הגיע אליי משלוח עד הבית ארוז יפה ומסודר)

  • מערבבים בעדינות את תערובת הבשרים עם הבצל המקורמל ועם מעט מלח ופלפל שחור גרוס (אל תדחסו את התערובת יותר מדיי כדי שלא יתפתח יותר מדיי גלוטן וכדי שהקציצה תישאר אוורירית)

  • שוקלים כ-300 גרם מהתערובת / 330 גרם ויוצרים בעדינות כדור טניס ומשטחים בעדינות לקציצת המבורגר יפה ומניחים בצד

  • מחממים שמן עמוק בסיר ועוברים לעבוד על ציפוי לחמניות ההמבורגר: שוברים 2 ביצים לכלי רחב, מוסיפים מלח ופלפל (לא הרבה) וטורפים את הביצים, לכלי נפרד נוסף מוסיפים פירורי לחם, שומשום, מלח ופלפל גרוס.

  • לוקחים לחמניית ההמבורגר (אמורים להיות 2 חלקים ואם אין אז כמובן תחתכו ל-2) טובלים ומכסים היטב בבלילת הביצים ומעבירים לפירורי הלחם בדיוק כמו שמצפים שניצל, לדעתי כדאי לעשות ציפוי כפול לקבלת קריספיות יתר וציפוי חזק יותר.

  • בודקים שהשמן מספיק חם בעזרת צ'יפס אחד או ענף פטרוזיליה (טובלים בשמן) וברגע שהוא מספיק חם מניחים בעדינות את הלחמנייה המצופה ומטגנים מספר דקות עד להשחמה, תוציאו אח"כ לנייר סופג.

  • מרססים תרסיס שמן זית על מחבת פסים ומטגנים את קציצות ההמבורגר כ-5-6 דקות מכל צד וסוגרים אותן גם מהצדדים, מידת העשייה שתתקבל לכם (בעוצמה 5-6 באינדוקציה למשל) היא מדיום-מדיום וול, אם תרצו מידה פחותה יותר פשוט טגנו פחות זמן. תוציאו את הקציצה ותנו לה לנוח בצד כמה דקות.

  • תכינו צ'יפס מתובל: חממו שמן בסיר טגנו צ'יפס תוציאו תבלו באורגנו יבש ותבלין שום, תוסיפו מלח ופלפל שחור גרוס וערבבו.

  • תכינו לכם את ההמבורגר שלכם: קטשופ, מיונז, עגבניית מגי, חסה, בצל סגול וכמובן את הקציצה, אפשר להוסיף גם ברביקיו דבש לאוהבים, תנו את הביס המושלם ושיהיה בתיאבון.

הערות
  • אל תטגנו יותר מדיי את הלחמניות שלא ישרפו

  • ניתן לשחק עם התיבול של הצ'יפס

  • רצוי להשתמש בבשר טרי ואיכותי כמו שקיבלתי מחברת "בשר בכפר" - מגיע משלוח ארוך בצורה מסודרת עד הבית

  • כל התוספות ומה ששמתי בהמבורגר מן הסתם ניתנים לשינוי לטעמכם האישי

  • כדאי לחכות מספר דקות אחרי שמוציאים את קציצת ההמבורגר ולתת לה לשבת קצת

  • אפשר להוסיף לתערובת הבשרים של הקציצות קצת ברביקיו דבש ולתת עוד טעם מיוחד, אפשר להוסיף טבסקו גם שיוסיף עניין

כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
תגיות:
# אוכל ליום שישי # שישי בצהריים # רעיון לארוחת צהריים # סינטה # אוכל ליום שבת # ארוחות צהריים בשריות # מנות עיקריות בשריות # מנה עיקרית # המבורגר # המבורגר ביתי מושלם # המבורגר ביתי מבשר טחון # המבורגר ביתי לילדים # המבורגר ביתי מתכון מנצח # המבורגר ביתי כמו במסעדות # קטשופ # מיונז # קרניבור # ארוחת צהריים בשרית # מנה עיקרית בשרית # אוכל מטוגן # מושחת # שחיתות # מלפפון חמוץ # ברביקיו דבש # המבורגר שניצל # איך להכין המבורגר # מתכון להמבורגר # צ'יפס מתובל # מתכון לצ'יפס מתובל # איך מכינים המבורגר # שפונדרה # שפונדרה עם שומן # תערובת בשרים # תערובת בשרים טחונה # קציצת המבורגר # מתכון לקציצת המבורגר # צלעות טחון # צלעות בקר # מנות עיקריות מושחתות # מנות עיקריות מטוגנות # המבורגר וצ'יפס מתובל # מנה עיקרית בשרית מרשימה # איך להרכיב המבורגר # המבורגר ביתי עסיסי מושלם # צ'יפס # המבורגר מושלם # שניצל # שניצלים # שניצלים מיוחדים # שניצלים בטעמים # שניצל בטעמים # יאבלולו שמבלולו # בצל סגול # מנות עיקריות # בשר טחון # אוכל מושחת # חסה # קרניבורים # ארוחת צהריים

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il