פודיק - Foodik

דג סלמון כבוש במלח וסוכר

דרגו את המתכון: 
5 אהבו
4043 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
דג סלמון כבוש במלח וסוכר
מנות
1
קושי:
קל
זמן הכנה
10 דקות
זמן הקפאה
36 שעות
זמן כולל
36 שעות ו-10 דקות

איך להכין סלמון כבוש במלח וסוכר בקלי קלות בבית - מתכון קל מהיר ופשוט למי שרוצה להכין דג כבוש בבית ולהכניס אותו לסנדוויץ' או להניח על ברוסקטה עם כל מיני תוספות, שווה במיוחד ומתאים לארוחת בוקר או לארוחת ערב נפלאה שתעשה לכם הרבה שמח בפה. אשמח אם תעקבו אחריי באינסטגרם ואם תירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים ותלחצו על הפעמון.

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   ללא שיטת בישול, מקרר
כשרות:   פרווה
15 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • הצעה לסנדוויץ׳ טעים עם סלמון כבוש/מעושן
6 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • כותשים את הפלפל האנגלי וזרעי הכוסברה במכתש ועלי ומעבירים לקערה

  • לאותה קערה מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים

  • את נתח הסלמון מעבירים לתבנית (אצלי היא 20x20) ומכסים עם התערובת של המלח הסוכר והתבלינים (כיסוי טוב! בלי שהדג יבצבץ החוצה).

  • מכסים הרמטי בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-24 שעות או 48 שעות (אני עשיתי 36 שעות)

  • אחכ מוציאים מהמקרר (ניתן לראות שהדג הגיר נוזלים - שפכו אותם - לא צריך אותם וזה כמובן הגיוני שהוא הגיר את נוזליו!) חותכים לפרוסות ונהנים מאחלה סלמון מעושן

  • הצעה לסנדוויץ׳ טעים עם סלמון כבוש / מעושן: באגט טרי גבינת שמנת בצל ירוק עירית עגבניית מגי בצל סגול ביצה קשה

הערות
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il