פודיק - Foodik

גלידוניות קראנץ' קורנפלקס

דרגו את המתכון: 
29 אהבו
12452 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
גלידוניות קראנץ' קורנפלקס
מנות
4
קושי:
קל
זמן הכנה
15 דקות
זמן הקפאה
4 שעות
זמן כולל
4 שעות ו-15 דקות

גלידוניות קראנץ' קורנפלקס מ-4 מצרכים בלבד! או שאתם יכולים לקרוא להן: גלידוניות קראנץ' בטעם החלב של הקורנפלקס בקלי קלות! עקבו אחר ההוראות, תכינו, תקפיאו ותאמינו לי שהילדים שלכם יודו לכם עוד הרבה על זה! כמובן שיש לי באתר עוד מתכונים לגלידות מכל מיני סוגים ועוד מתכון שווה לגלידוניות קינדר משוגעות וממכרות במיוחד! עקבו אחריי באינססטגרם וצפו במתכונים לפני כולם!

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   מיקסר ידני, הקפאה
כשרות:   חלבי
10 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • מצרכים לתבנית 20X20:
  • לציפוי
5 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • לקערה מוסיפים כוס קורנפלקס וגביע שמנת מתוקה, מערבבים ונותנים לזה לשבת במקרר (חשוב!) כחצי שעה שהשמנת המתוקה תספוג את כל הטעם של הקורנפלקס

  • בנתיים לקערה מוסיפים 2.5 כוסות קורנפלקס וכותשים עם הידיים או עם מה שבא לכם ומוסיפים 2 חפיסות שוקולד לבן מומסות במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, מערבבים הכל היטב ויוצקים לתבנית 20X20 מרופדת בנייר אפייה. משטחים הכל היטב ומעבירים למקפיא להתייצבות

  • בנתיים חוזרים חזרה לשמנת המתוקה - מוציאים מהמקרר ומסננים מהקורנפלקס, מעבירים לקערה את השמנת המתוקה ומקציפים לקצפת יציבה, מוסיפים שליש פחית חלב מרוכז ומקציפים, מוסיפים חופן קורנפלקס ומערבבים

  • מוציאים את התבנית עם התחתית שיצרנו מהמקפיא ויוצקים עליה את תערובת הגלידה ומיישרים, מכסים ומעבירים למקפיא למספר שעות או לילה

  • אחרי שעברו מספר שעות או לילה מוציאים, חותכים לגלידוניות ומחזירים למקפיא, בנתיים ממיסים 2 או 3 חפיסות שוקולד לבן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות ומוסיפים חופן של קורנפלקס, מערבבים ומחכים שהתערובת תצטנן ולא תהיה חמה מדיי. ברגע שהיא הצטננה תוציאו כל פעם גלידונית אחת ותטבלו בקערת השוקולד, תוציאו ממנה לקערה אחרת ותחזירו למקפיא שלא ימס לכם, וזהו, בתיאבון

הערות
  • תשתמשו בקורנפלקס הלא ממותק, זה גם ככה מספיק מתוק.

  • שמנת מתוקה גביע בנפח של 250 מ"ל

  • ניתן להשתמש בגרסת קורנפלקס ללא גלוטן ואז כל המתכון יהיה ללא גלוטן!

2 תגובות על: גלידוניות קראנץ' קורנפלקס
תירס
תירס
28 בפברואר 2024 בשעה 13:14

קורנפלקס עשוי מתירס, הוא בהגדרה ללא גלוטן.. קורן = תירס

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
28 בפברואר 2024 בשעה 16:26

אוקיי.. חחח

הגב
מור
מור
5 בדצמבר 2023 בשעה 11:16

אפשר גם בלי חלב מרוכז לעשות את המתכון ?

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
6 בדצמבר 2023 בשעה 18:7

אפשר אבל יהיה פחות טוב. 

הגב
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
תגיות:
# מתכונים פשוטים # מתכונים קלים לילדים # גלידות # גלידות ביתיות # גלידות עם חלב מרוכז # קינוחים קלים # מתכונים קלים # ילדים # 4 מרכיבים # מתכונים מ-4 מרכיבים # קינוחים # מתכונים מתוקים קלים להכנה # אירוח בופה # קינוחים פשוטים # קינוחים אישיים # שמנת מתוקה להקצפה # קינוחים לסופש # קינוחים לסוף שבוע # גלידות מקוריות # קינוח 4 מרכיבים # קינוחים 4 מרכיבים # גלידות לילדים # גלידות טעימות # גלידות שוות # גלידות קלות # קינוחים זריזים # קינוחים 10 דקות # חיתוכיות # קינוחים קלים לילדים # מתכונים זריזים # ללא ביצים # רעיונות לקינוחים קלים # רעיון לקינוח מהיר # גלידות מיוחדות # קינוחים ללא ביצים # קראנץ' שוקולד # רעיון לקינוח קל # יאבלולו שמבלולו # מתכונים קלים לאירוח # מתכונים ב 10 דקות # מתכונים ב 5 דקות # גלידה ביתית # איך מכינים גלידה ביתית # חלב מרוכז # מתכון גלידה חלב מרוכז # שמנת מתוקה # גלידה ביתית ללא מכונה # מתכונים עם שמנת מתוקה # מתכונים עם חלב מרוכז # אירוח בופה חלבי # שוקולד לבן # קינוחים לילדים

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il