פודיק - Foodik

לחם בשר ועשבי תיבול

דרגו את המתכון: 
12 אהבו
6270 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
לחם בשר ועשבי תיבול
מנות
4
קושי:
קל
זמן הכנה
שעה
זמן בישול
25 דקות
זמן כולל
שעה ו-25 דקות

אם אתם מגדירים את עצמכם קרניבורים או אוהבי בשר - המנה הזאת מתאימה לכם בול! מדובר במתכון קל ל לחם בשר עם עשבי תיבול: נענע, כוסברה, פטרוזיליה, שמיר, טימין, עירית, צנוברים, בצל ירוק ועוד, פשוט לוקחים שני כיכרות לחם, מוציאים את החלק הפנימי ועוקבים אחר ההוראות של המתכון! אם אתם אוהבים מתכונים בשריים לחצו כאן וצפו במתכונים נוספים, אשמח אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש! בנתיים צפו במתכון וידאו:

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   תנור, בישול מהיר במחבת
כשרות:   בשרי
22 / 0 מרכיבים
מרכיבים
12 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • במחבת קולים 2-3 כפות צנוברים מספר דקות על אש בינונית נמוכה תיזהרו לא לשרוף

  • לאותה המחבת תוסיפו קצת שמן זית ותוסיפו בצל סגול קצוץ טגנו מספר דקות עד לקרמול/הזהבה, הניחו אותם בצד

  • לקערה גדולה תוסיפו את הבשרים ועשבי התיבול הקצוצים + הביצים השום הבצל והצנוברים.

  • תוסיפו מלח פלפל 2 ביצים שמן זית וערבבו היטב הכל.

  • תעבירו את הקערה למקרר לחצי שעה (אפשר לכסות בניילון נצמד)

  • אחרי חצי שעה חממו מחבת וטגנו את תערובת הבשרים ועשבי התיבול חצי טיגון.

  • תדליקו תנור בנתיים ל-170 מעלות

  • קחו 2 כיכרות לחם תחתכו ל-2 ותוציאו בזהירות את חלקם הפנימי בלי לפגוע בחלקו החיצוני של הלחם.

  • תכניסו מתערובת הבשרים לכל כיכר לחם, תברישו כל כיכר לחם עם שמן זית

  • סדרו על תבנית עם נייר אפייה את כיכרות הלחם

  • הכניסו לתנור לכ-25-30 דקות (לשלב האמצעי של התנור)

  • תוציאו תחתכו בזהירות תאכלו עם טחינה טוב וסלט טעים, בתיאבון.

הערות
  • אם נשארת לכם מכמות תערובת הבשר טגנו אותה עוד על המחבת ושמרו בצד בקופסה או שתאכלו עם אורז לבן - יהיה פצצה טעים מאוד!

  • אפשר להוסיף יותר צנוברים או פחות או להוריד אותם

  • אם יש משהו ירוק שאתם לא אוהבים - אל תשימו

  • אם לא בא לכם שומן כבש אל תשימו -  אני לא שמתי, אבל בהחלט אפשר!

  • מלח ופלפל משתנים לפי הטעם מקסימום תוסיפו יותר או פחות

  • אם אתם מרגישים שהבשר לא מספיק "נקשר" לכם תוסיפו עוד ביצה לתערובת זה בסדר

  • אל תטגנו יותר מדיי את תערובת הבשרים במחבת שלא תתייבש לכם! ממש חצי טיגון! שתישאר עסיסית בתוך הלחם. הריי הוא נכנס לתנור עוד הפעם

  • אם אהבתם את המתכון ספרו לי בתגובה איך יצא לכם.

  • אם מצאתם טעות במתכון כתבו לי ואני אתקן.

1 תגובות על: לחם בשר ועשבי תיבול
אלחי
אלחי
18 באפריל 2023 בשעה 2:59

היי באיזה צורה להבריש את הלחם עם שמן זית? איפה שחותכים אותו ל 2 כאילו באמצע מכל צד או ממש על כל החלק החיצוני הקשה של הלחם? או על גם וגם?

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
18 באפריל 2023 בשעה 14:48

אפשר גם וגם

הגב
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
תגיות:
# אוכל ליום שישי # אוכל לשבת # מאכלים לשבת # ארוחת שישי # ארוחת שבת # שישי בצהריים # מנות בשריות # מתכונים לאירוח # רעיונות לארוחת צהריים # אוכל לאירוח # אירוח בופה # לחם בשר # לחם ממולא בבשר # לחם בשר ועשבי תיבול # לחם ממולא בבשר ועשבי תיבול # בצל מקורמל # ארוחת צהריים לשבת # ארוחת צהריים לשישי # רעיון לארוחת צהריים # לחם ממולא בשר ועשבי תיבול # לחם עם בשר וצנוברים # מנות לארוחת צהריים # מנות ליום שבת # מנות ליום שישי # מנות לאירוח # לחמים עם בשר # רעיון לארוחה בשרית מרשימה # עירית # אסאדו # אנטריקוט # מכסה אנטריקוט # סינטה # מתכוני בשר בתנור # מתכוני בשר חגיגיים # מתכוני בשר מיוחדים # ארוחות צהריים בשריות # מנות עיקריות בשריות # ארוחת צהריים בשרית # מנה בשרית # מנה בשרה # מנות עיקריות בשריות חגיגיות # יאבלולו שמבלולו # כוסברה # שום # פטרוזיליה # כמון # בצל סגול # מנות עיקריות # בשר טחון # נענע # צנוברים # טימין # שמיר # אירוח בופה בשרי # קרניבורים # בצל ירוק # ארוחת צהריים # ביצים

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il