פודיק - Foodik
הצטרפו לקבוצת הוואצאפ שלי וקבלו מתכונים חדשים כל שבוע!

פסטה חמאת עגבניות שרופות ובוראטה

דרגו את המתכון: 
4 אהבו
20 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
פסטה חמאת עגבניות שרופות ובוראטה
מנות
5
קושי:
קל
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
30 דקות
זמן כולל
40 דקות

פסטה צדפים קטנים בחמאת עגבניות מגי שרופות עם גבינת בוראטה, מנה מנחמת מנצחת ומושלמת לשבועות שאתם חייבים להכין לשולחן החג ובכללי מתאים לכל אוהבי הפסטות. ספרו בתגובה איך יצא לכם.

13 / 0 מרכיבים
מרכיבים
5 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מניחים בתבנית עם נייר אפייה את עגבניות המגי, מוסיפים מעט שמן זית, מלח, 40 גרם חמאה איטלקית של גד, 3 שיני שום, צולים את העגבניות עד שהן קצת נשרפות בתנור על 230 מעלות טורבו, כן, צריך שישרפו מעט כדי שיהיה טעם חרוך שיתן אח”כ טעם מעושן מיוחד.

  • מוציאים מהתנור מועכים טיפה את העגבניות ואת כל התכולה של התבנית עם מיץ העגבניות מעבירים לבלנדר מוט, מוסיפים קצת עלי בזיליקום, סוכר חום, מעט צ’ילי חריף ופלפל שחור 4 העונות גרוס טוחנים הכל עד למרקם חלק.

  • מבשלים בסיר עם מים ומלח חצי חבילת פסטה צדפים קטנים אל דנטה (היא תמשיך להתבשל ברוטב), בנתיים את הרוטב שטחנו בבלנדר מוט מעבירים לסיר סוטאז’ ומוסיפים כפית שטוחה פפריקה מעושנת שתחזק את הטעם המעושן, מערבבים בעוצמת אש בינונית.

  • בעזרת כף מחוררת אחרי כ-6-7 דקות מעבירים את הפסטה צדפים קטנים מהסיר לסיר עם הרוטב, מוסיפים מעט ממי הפסטה (יעזרו לרוטב להידבק טוב יותר לפסטה) ממליחים מעט אם צריך, מוסיפים 2-3 כפות של גבינת גבינת קוואטרו פורמאג’י של גד שתקרים לנו את הרוטב תסמיך אותו ותהפוך את הטעם שלו לפשוט מדהים! נותנים לגבינה שתימס טוב טוב ומעבירים לצלחת הגשה.

  • מניחים על הפסטה בצלחת גבינת בוראטה של גד, בוזקים מעט שמן זית, קצת צ’ילי חריף גרוס, בזיליקום מלמעלה ומגישים.

הערות
  • אפשר להשתמש גם במוצרלה של גד במקום הקוואטרו פורמאג'י

0 תגובות על: פסטה חמאת עגבניות שרופות ובוראטה
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il