עוגת שוקולד נוטלה מ-2 מרכיבים בלבד! מחממים את השוקולד במיקרוגל (חצי דקה) ומניחים בצד. מקציפים ביצים בטמפרטורת החדר כ-7-8 דקות עד לקבלת קצפת יציבה, מקפלים את הביצים בשוקולד הנוטלה עד לקבלת תערובת אחידה. מדליקים בנתיים תנור, מעבירים את התערובת לתבנית (קוטר 18) ונהנים מעוגת שוקולד פאדג'ית סופר טעימה שמתאימה לכל אירוח ולאלה שאין להם כוח להכין עוגות מורכבות יותר מדיי, שווה וטעים! יש לנו באתר קטגוריית מתכוני נוטלה שיש בה כל מיני מתכונים טעימים! הירשמו לערוץ היוטיוב של פודיק כמנויים ולחצו על הפעמון. בנתיים צפו במתכון הוידאו:
מוציאים 4 ביצים בגודל L מהמקרר ונותנים להן להגיע לטמפרטורת החדר
בנתיים לוקחים 240 גרם נוטלה ושופכים לקערה עמידה לחימום במיקרוגל (כ-5-6 כפות גדושות), מחממים חצי דקה במיקרוגל ומוציאים, מחכים שיתקרר קצת.
טורפים את הביצים בעזרת מיקסר ידני כ-7-8 דקות עד לקבלת קצפת יציבה כמו שיצאה לנו בסרטון הוידאו.
מתחילים להעביר מתערובת קצפת הביצים לקערת שוקולד הנוטלה כל פעם קצת ומקפלים עד לאיחוד מושלם.
מדליקים תנור על 175 מעלות בנתיים.
מכינים תבנית בקוטר 18 - חותכים נייר אפייה ובעזרת תרסיס שמן מדביקים את ניירות האפייה לדפנות כמו שצריך כדי שיהיה לנו קל אח"כ לחלץ את העוגה.
שופכים את התערובת של הביצים והשוקולד לתבנית העוגה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות חום עליון תחתון ל-25-30 דקות או עד שמתחילים להיווצר סדקים על העוגה ועד שקיסם נכנס באמצע ויוצא יבש.
מוציאים את העוגה ונותנים לה להצטנן - כן - היא תצנח מטה וזה בסדר היא לא צריכה להיות גבוהה, תנו לה להתקרר ולהגיע לטמפרטורת החדר.
לאחר מכן ניתן להכניס למקרר, להגשה ניתן לפזר אבקת סוכר מלמעלה, לחמם עוד כף / 2 כפות נוטלה במיקרוגל ולהזליף מלמעלה :) בתיאבון!
אם תראו קצת סדקים במהלך האפייה כבו את התנור ותוציאו את העוגה.
קצת קשה להכין אותה, טרפתי ביצים והקצף לא היה בצבע לבן. אני הייתי מדרגת את העוגה לרמה בינונית.
כנראה שהביצים שלך לא היו בטמפרטורת החדר, שזה דבר חשוב שייעשה פה. לא מקציפים צביצים מהמקרר ישר.