עוגת נוטלה מ-2 מרכיבים בלבד

שתפו
דרגו את המתכון
1
1142 צפיות
מתכון לעוגת נוטלה 2 מרכיבים
מנות: 1 מנות קושי: קל זמן הכנה: 15 דקות זמן בישול: 22 דקות זמן כולל: 37 דקות

עוגת שוקולד נוטלה מ-2 מרכיבים בלבד! מחממים את השוקולד במיקרוגל (חצי דקה) ומניחים בצד. מקציפים ביצים בטמפרטורת החדר כ-7-8 דקות עד לקבלת קצפת יציבה, מקפלים את הביצים בשוקולד הנוטלה עד לקבלת תערובת אחידה. מדליקים בנתיים תנור, מעבירים את התערובת לתבנית (קוטר 18) ונהנים מעוגת שוקולד פאדג'ית סופר טעימה שמתאימה לכל אירוח ולאלה שאין להם כוח להכין עוגות מורכבות יותר מדיי, שווה וטעים! יש לנו באתר קטגוריית מתכוני נוטלה שיש בה כל מיני מתכונים טעימים! הירשמו לערוץ היוטיוב של פודיק כמנויים ולחצו על הפעמון. בנתיים צפו במתכון הוידאו:

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים

אופן ההכנה

0/10 שלבים
  • מוציאים 4 ביצים בגודל L מהמקרר ונותנים להן להגיע לטמפרטורת החדר
  • בנתיים לוקחים 250 גרם נוטלה ושופכים לקערה עמידה לחימום במיקרוגל (כ-5-6 כפות גדושות), מחממים חצי דקה במיקרוגל ומוציאים, מחכים שיתקרר קצת.
  • טורפים את הביצים בעזרת מיקסר ידני כ-7-8 דקות עד לקבלת קצפת יציבה כמו שיצאה לנו בסרטון הוידאו.
  • מתחילים להעביר מתערובת קצפת הביצים לקערת שוקולד הנוטלה כל פעם קצת ומקפלים עד לאיחוד מושלם.
  • מדליקים תנור על 175 מעלות בנתיים.
  • מכינים תבנית בקוטר 18 - חותכים נייר אפייה ובעזרת תרסיס שמן מדביקים את ניירות האפייה לדפנות כמו שצריך כדי שיהיה לנו קל אח"כ לחלץ את העוגה.
  • שופכים את התערובת של הביצים והשוקולד לתבנית העוגה.
  • מכניסים לתנור על רשת לחלקו האמצעי ל-10 דקות על 175 מעלות, אחרי 10 דקות מנמיכים ל-150 מעלות לעוד כ-12 דקות - תסתכלו תמיד על התנור ושימו לב לעוגה! אם תראו ממש סדקון קטן שמתחיל לצאת פשוט כבו את התנור ותוציאו.
  • לאחר סה"כ 22 דקות אפייה בתנור תוציאו את העוגה (שהתנפחה לה בתנור) מהתנור בזהירות רבה ותנו לה להצטנן - כן - היא תצנח מטה וזה בסדר היא לא צריכה להיות גבוהה, תנו לה להתקרר ולהגיע לטמפרטורת החדר.
  • לאחר מכן ניתן להכניס למקרר, להגשה ניתן לפזר אבקת סוכר מלמעלה, לחמם עוד כף / 2 כפות נוטלה במיקרוגל ולהזליף מלמעלה :) בתיאבון!

הערות


  • אם תראו קצת סדקים במהלך האפייה כבו את התנור ותוציאו את העוגה.

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות