עוגת גבינה שמרים בייגלה מלוח - מתכון עם הרוטב האהוב של גולדה! פודיק - Foodik

עוגת גבינה שמרים בייגלה מלוח

שתפו
דרגו את המתכון
0
289 צפיות
מתכון לעוגת גבינה שמרים בייגלה מלוח
מנות: 5 מנות קושי: בינוני זמן הכנה: 2 שעות זמן בישול: 32 דקות זמן כולל: 2 שעות ו32 דקות

עוגות שמרים הן דבר נפלא. עוגות שמרים עם גבינה עוד יותר, אבל מה דעתכם על עוגת גבינה שמרים בייגלה מלוח עם רוטב בייגלה מלוח של גולדה? טירוף חושים! שברי בייגלה במלית הגבינות, הרוטב המוכר והטעים מעורבב עם הכל, כל ביס חגיגה בפה, מי שלא מכין פשוט לא יודע מה הוא מפסיד! את העוגה הזו לא תמצאו בשום מקום חוץ מבאתר שלי! אם אתם אוהבים עוגות גבינה לחצו כאן ותגיעו לקטגוריית מתכוני עוגות גבינה. יש לי באתר גם מתכון לעוגת גבינה במבה בייגלה מלוח מטורפת שאתם חייבים להכין! אשמח אם תירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש. צפו במתכון וידאו של עוגת גבינה שמרים עם דובדבנים ואוכמניות + עוגת גבינה שמרים בייגלה מלוח:

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים
    מרכיבים לבצק - ל-4 עוגות
  • מרכיבים לתערובת הגבינה והבייגלה

אופן ההכנה

0/8 שלבים
  • למיקסר מוסיפים את כל החומרים מלבד החמאה והמלח, מתחילים ללוש 5 דק אחכ מוסיפים 175 גרם חמאה בין טמפרטורת החדר לבין המקרר (מוציאים שעה לפני ההכנה וחותכים לקוביות) ולשים עוד מספר דקות בסוף מוסיפים חצי כפית מלח ולשים עוד כ-2 דקות, עד שמתקבל בצק חלק
  • מעבירים את הבצק לקערה מקומחת מעט, מקמחים את הבצק מלמעלה עוד קצת, מניחים מגבת על הקערה ונותנים לו לנוח ולתפוח בחוץ 45 דקות.
  • בנתיים עובדים על מלית הגבינות: מערבבים את כל המרכיבים המיועדים לתערובת הגבינות כולל יחידות הרוטב בייגלה מלוח של גולדה.
  • אחרי שעברו 45 דקות אפשר לתת לבצק לנוח עוד כ-10 דק' במקרר.
  • מוציאים את הבצק, מחלקים ל-3 או 4 (או 3 עוגות גדולות או 4 בינוניות) בעזרת קלף, מרדדים לעובי של כחצי ס"מ, שמים את המלית במרכז של כל אחד מהבצקים ומוסיפים בייגלה כמו שעשיתי בסרטון וידאו, חותכים את צדדי הבצק כל 3 ס"מ בעזרת הקלף, מורחים בביצה טרופה וסוגרים את הבצק כמו בוידאו.
  • משמנים את התבניות בתרסיס שמן בטעם חמאה, מעבירים את העוגות לתבניות, מרססים עוד שמן על העוגה ומכסים במגבת להתפחה נוספת של 45 דקות.
  • 10 דקות לפני שיגמרו לכם 45 הדקות תדליקו תנור ל-170 מעלות ותכניסו את העוגות לכ-32-35 דקות - לשלב אחד מעל השלב התחתון בתנור, עד לקבלת צבע זהוב, היזהרו לא לשרוף (עוצמת החום לפעמים משתנה בין סוגי התנורים השונים)
  • בסיום האפייה מוציאים את העוגות בזהירות, מברישים במי סוכר, מכסים במגבת וכשהן מתקררות אפשר להכניס למקרר ולהוריד את המגבת, ניתן לפזר אבקת סוכר לחתוך ולהגיש יפה, בתיאבון.

הערות


  • ממליץ לצפות בסרטון הוידאו בערוץ היוטיוב כדי לאפות את העוגה כמו שצריך.

  • במקום רוטב בייגלה מלוח של גולדה אפשר להשתמש במחית פרעצל שאותה ניתן לרכוש בחנויות קונדיטוריה שונות.

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

    עקבו אחרינו באינסטגרם

    פודיק - בלוג האוכל של שחר חן

    עקבו אחרי באינסטגרם

    רוצים לקבל מתכונים שווים לפני כולם?

    לחצו על הכפתור, עקבו אחרי וקבלו מתכונים מטורפים!