פודיק - Foodik

עגבניות שרי כבושות

דרגו את המתכון: 
9 אהבו
4410 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
עגבניות שרי כבושות
מנות
1
קושי:
קל
זמן הכנה
5 דקות
זמן בישול
5 דקות
זמן כולל
10 דקות

עגבניות שרי כבושות בסגנון רומני / עגבניות מוחמצות תקראו לזה איך שבא לכם, אבל מה שאני יכול להבטיח לכם זה שהעגבניות האלו ישדרגו לכם כל ארוחה! אפשר לשים אותם על שולחן הסלטים לשבת ואפשר להכניס אותם ולהכניס לכריך או לאכול אותם סתם ככה! פשוט טעם גן עדן! אם אתם בקטע של ירקות כבושים לחצו כאן וצפו ברשימה המלאה של הירקות הכבושים וכמובן יותר מאשמח אם תעקבו אחריי באינסטגרם כדי לצפות במתכונים לפני כולם!

שיטת בישול:   בישול בסיר
כשרות:   פרווה
8 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • מרכיבים לצנצנת חצי ליטר
3 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מחממים כוס מים וכוס חומץ בסיר ומביאים לרתיחה, מוסיפים את המלח ומערבבים עד להמסה מוחלטת ורתיחה

  • מעבירים לצנצנת זכוכית את השמיר, שיני השום הפלפל האנגלי והעגבניות עד לכיסוי

  • שופכים את הנוזל הרותח עד הסוף ממתינים מעט וסוגרים, מחכים עוד 30 דקות ומעבירים למקרר. ניתן כבר לאכול ביום שלמחרת - יחזיק עד כחודש ימים ואפילו קצת יותר

הערות
  • אם יש צורך בעוד נוזל תמיד החומץ והמים צריכים להיות ביחס של 50-50. כנ"ל לגבי המלח

כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il