פודיק - Foodik

ממרח חלבון בייגלה מלוח

דרגו את המתכון: 
0 אהבו
... צפיות
ממרח חלבון בייגלה מלוח
מנות
1
קושי:
קל
זמן הכנה
10 דקות
זמן כולל
10 דקות

אוהבים בייגלה מלוח אבל לא רוצים לחטוא עד הסוף? סבבה. אם ככה המצאתי לכם ממרח נחמד - ממרח חלבון בייגלה מלוח עם כ-93 גרם חלבון לכל הצנצנת! אומנם לא הוספתי סוכר כלל וכלל אך הוספתי כף אחת של ממרח בייגלה מלוח ו-4 עוגיות קרמוגית בייגלה מלוח שיש בהם סוכר (וגם ביוגורט פרו יש סוכר.. כן?), נכון, זה לא שיא הבריאות אבל היי - יש פה אחלה דברים שמסייעים לנו לקבל את החלבון שאנחנו רוצים (אם אנחנו כאלה שממש מכורים למתוק ולבייגלה מלוח בפרט), ניתן לחלק למנות אישיות, ניתן למרוח על פריכית / פרוסת לחם וניתן אפילו לאכול עם כפית (כמוני) על הבוקר איזה 2-3-4 כפיות ולהחזיר מהר את הצנצנת למקרר לפני שמחסלים הכל חחח, יש באתר עוד מתכוני חלבון נדירים כמו למשל פנקייק חלבון טעים וגם חטיפי חלבון נפלאים עם כ-25 גרם חלבון לכל חטיף! יש באתר עוד ממרח נפלא שאפשר להכין - ממרח חלבון אוראו עם כ-92 גרם חלבון לכל הצנצנת, ממליץ באמת לנסות! כל המתכונים עולים לאינסטגרם שלי לפני כל המקומות, עקבו אחריי והירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי - תלחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש. חישוב קלורי לכל הממרח/הקרם: כ-1100 קלוריות לכל הממרח כ-93 גרם חלבון לכל הממרח

צפו בסרטון הוידאו של המתכון
7 / 0 רכיבים
רכיבים
7 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מוסיפים הכל למעבד המזון וטוחנים היטב

  • פותחים את מעבד המזון מורידים מה שנשאר בפינות וממשיכים לטחון

  • מוסיפים 4 עוגיות קרמוגית בייגלה מלוח

  • טוחנים הכל עד לקבלת מרקם חלק / מרקם שנשארות בו חתיכות של העוגיות (אפשר גם בפולסים אם רוצים להרגיש את העוגיות יותר)

  • מוסיפים שברים של 2 בייגלה שטוחים ומערבבים

  • מעבירים לצנצנת, ניתן להוסיף עוד שברים מ-עוגיית קרמוגית בייגלה מלוח אחת + מעט רוטב בייגלה מלוח מלמעלה (לא חובה)

  • מעבירים למקרר למספר שעות/לילה

הערות
  • חישוב קלורי לכל הממרח/הקרם:כ-1100 קלוריות לכל הממרחכ-93 גרם חלבון לכל הממרח

    • ניתן להמיר את ממרח הבייגלה המלוח ברוטב Skinny מופחת קלוריות ולהמיר את השטוחים ב-בייגלה PRO

    מחשבוני המרה
    נפחים
    משקלים
    טמפרטורה
    אולי תאהבו גם
    כתיבת תגובה

    כתבו לנו

    הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות