לחם בשר ועשבי תיבול (4 סוגי בשרים שונים!) - מתכון קל ומנצח! כנסו! פודיק - Foodik

לחם בשר ועשבי תיבול

שתפו
דרגו את המתכון
1
529 צפיות
מתכון ללחם בשר ועשבי תיבול
מנות: 4 מנות קושי: קל זמן הכנה: 1 שעות זמן בישול: 25 דקות זמן כולל: 1 שעות ו25 דקות

אם אתם מגדירים את עצמכם קרניבורים או אוהבי בשר – המנה הזאת מתאימה לכם בול! מדובר במתכון קל ל לחם בשר עם עשבי תיבול: נענע, כוסברה, פטרוזיליה, שמיר, טימין, עירית, צנוברים, בצל ירוק ועוד, פשוט לוקחים שני כיכרות לחם, מוציאים את החלק הפנימי ועוקבים אחר ההוראות של המתכון! אם אתם אוהבים מתכונים בשריים לחצו כאן וצפו במתכונים נוספים, אשמח אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש! בנתיים צפו במתכון וידאו:

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים

אופן ההכנה

0/12 שלבים
  • במחבת קולים 2-3 כפות צנוברים מספר דקות על אש בינונית נמוכה תיזהרו לא לשרוף
  • לאותה המחבת תוסיפו קצת שמן זית ותוסיפו בצל סגול קצוץ טגנו מספר דקות עד לקרמול/הזהבה, הניחו אותם בצד
  • לקערה גדולה תוסיפו את הבשרים ועשבי התיבול הקצוצים + הביצים השום הבצל והצנוברים.
  • תוסיפו מלח פלפל 2 ביצים שמן זית וערבבו היטב הכל.
  • תעבירו את הקערה למקרר לחצי שעה (אפשר לכסות בניילון נצמד)
  • אחרי חצי שעה חממו מחבת וטגנו את תערובת הבשרים ועשבי התיבול חצי טיגון.
  • תדליקו תנור בנתיים ל-170 מעלות
  • קחו 2 כיכרות לחם תחתכו ל-2 ותוציאו בזהירות את חלקם הפנימי בלי לפגוע בחלקו החיצוני של הלחם.
  • תכניסו מתערובת הבשרים לכל כיכר לחם, תברישו כל כיכר לחם עם שמן זית
  • סדרו על תבנית עם נייר אפייה את כיכרות הלחם
  • הכניסו לתנור לכ-25-30 דקות (לשלב האמצעי של התנור)
  • תוציאו תחתכו בזהירות תאכלו עם טחינה טוב וסלט טעים, בתיאבון.

הערות


  • אם נשארת לכם מכמות תערובת הבשר טגנו אותה עוד על המחבת ושמרו בצד בקופסה או שתאכלו עם אורז לבן - יהיה פצצה טעים מאוד!

  • אפשר להוסיף יותר צנוברים או פחות או להוריד אותם

  • אם יש משהו ירוק שאתם לא אוהבים - אל תשימו

  • אם לא בא לכם שומן כבש אל תשימו -  אני לא שמתי, אבל בהחלט אפשר!

  • מלח ופלפל משתנים לפי הטעם מקסימום תוסיפו יותר או פחות

  • אם אתם מרגישים שהבשר לא מספיק "נקשר" לכם תוסיפו עוד ביצה לתערובת זה בסדר

  • אל תטגנו יותר מדיי את תערובת הבשרים במחבת שלא תתייבש לכם! ממש חצי טיגון! שתישאר עסיסית בתוך הלחם. הריי הוא נכנס לתנור עוד הפעם

  • אם אהבתם את המתכון ספרו לי בתגובה איך יצא לכם.

  • אם מצאתם טעות במתכון כתבו לי ואני אתקן.

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות