גלידת עוגיות אוראו מ 3 מצרכים

שתפו
דרגו את המתכון
1
1609 צפיות
גלידת אוראו מ 3 מצרכים
מנות: 4 מנות קושי: קל זמן הכנה: 10 דקות זמן הקפאה: 3 שעות זמן כולל: 3 שעות ו10 דקות

גלידת עוגיות אוראו על מקל משלושה מוצרים בלבד! עוגיות אוראו, שמנת מתוקה וחלב מרוכז בשיטה מהירה וללא מכונה. למי שרוצה ניתן לצפות את הגלידות בציפוי שוקולד שחור או לבן לטעמכם. לקבלת עוד רעיונות לקינוחים מהירים עם טריקים לחצו כאן והירשמו כמנויים ביוטיוב שלנו לחצו על הפעמון כדי לקבל עדכונים על מתכונים עם טריקים וקלים להכנה.

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים

אופן ההכנה

0/10 שלבים
  • דופקים על חבילת האוראו עם הידיים וגורמים לעוגיות האוראו להישבר (כמובן תוך כדי שהן סגורות בשקיות שלהן).
  • לקערה נפרדת מוסיפים חצי קרטון שמנת מתוקה (125 מ"ל) וכשליש פחית חלב מרוכז ממותק (כ-130 גרם) ומערבבים היטב עד לאיחוד.
  • פותחים את שקיות האוראו ומניחים בקערה יציבה כדי שיוכלו לעמוד.
  • שופכים בעזרת כלי נוח את תערובת השמנת המתוקה והחלב המרוכז שיצרנו מקודם לתוך שקיות האוראו הפתוחות.
  • מכניסים מקל ארטיק לכל עטיפת אוראו.
  • מכניסים למקפיא ללילה שלם.
  • לאחר שעבר לילה והגלידות מוכנות יש אפשרות (למי שרוצה - לא חובה) לצפות את הגלידות בשוקולד: חממו מים בסיר קטן / קנקן, הניחו עליו קערה עמידה בחום, הכניסו לתוכה קוביות שוקולד (100 גרם לגלידה אחת שוקולד לגלידה אחת - שזה אומר חפיסת שוקולד אחת) מילקה חום / לבן (לטעמכם) וערבבו היטב עד שהשוקולד ימס, תיזהרו שלא ישרף!
  • לאחר שהשוקולד נמס העבירו לכוס גבוהה וחכו שיתקרר.
  • הוציאו את הגלידות מהמקפיא, פתחו את העטיפה וטבלו את את הגלידות בשוקולד המומס (ניתן גם לפזר סוכריות צבעוניות ולא לטבול בשוקולד)
  • הניחו על הצלחת ושימו חזרה במקפיא חכו שיתקרר קצת ושיהיה בתיאבון!

הערות

לא חייב לצפות את הגלידות בשוקולד
לא חייב לשים סוכריות צבעוניות על הגלידות

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות