פודיק - Foodik

גזרים חריפים מוחמצים

דרגו את המתכון: 
11 אהבו
1521 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
גזרים חריפים מוחמצים
מנות
1
קושי:
קל
זמן הכנה
5 דקות
זמן בישול
5 דקות
זמן כולל
10 דקות

גזרים חריפים מוחמצים או גזרים חריפים כבושים אתם יכולים לקרוא להם איך שבא לכם - הם יבואו לכם טוב כנשנוש, לצד ארוחה, בתוך הארוחה, בתוך סנדוויץ', איפה שרק תרצו - זה קל מאוד להכנה וכל ילד בגן יכול להכין את זה, תנסו ותודו לי אחר כך! יש באתר קטגורייה שלמה של ירקות כבושים טעימים במיוחד ואפילו סרטון וידאו אחד בערוץ היוטיוב שלי שמציג את כל מתכוני הירקות המוחמצים/הכבושים! שווה ממש! עקבו אחריי באינסטגרם ותהנו מהמתכונים לפני כולם!

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   בישול בסיר
כשרות:   פרווה
12 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • מצרכים לצנצנת בנפח 500 מ"ל
4 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • חותכים [ עם כפפות ] את הפלפלים החריפים לרצועות דקות. חותכים את הגזרים לפרוסות דקות

  • מחממים כוס מים וכוס חומץ בסיר ומביאים לרתיחה, מוסיפים את המלח ומערבבים עד להמסה מוחלטת ורתיחה

  • מעבירים לצנצנת זכוכית את זרעי הכמון, השמיר, פלחי הלימון, שיני השום הפלפלים והגזרים עד לכיסוי

  • שופכים את הנוזל הרותח עד הסוף ממתינים מעט וסוגרים, מחכים עוד 30 דקות ומעבירים למקרר. ניתן כבר לאכול ביום שלמחרת - יחזיק עד כחודש ימים ואפילו קצת יותר

הערות
  • אם יש צורך בעוד נוזל תמיד החומץ והמים צריכים להיות ביחס של 50-50. כנ"ל לגבי המלח

  • לחריפות נוספת אפשר להוסיף לצנצנת פלפל צ'ילי יבש

1 תגובות על: גזרים חריפים מוחמצים
שולי ג'אן
שולי ג'אן
30 בדצמבר 2022 בשעה 15:5

מהמם שחר אהבתי את הארגון נושאים אין עליך כל הכבוד❤

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
1 בינואר 2023 בשעה 13:44

תודה לך נשמה.

הגב
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il