פודיק - Foodik

פיצה דרוזית בטאבון

דרגו את המתכון: 
2 אהבו
79 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
פיצה דרוזית בטאבון
מנות
3
קושי:
בינוני
זמן הכנה
24 שעות
זמן בישול
2 דקות
זמן כולל
24 שעות ו-2 דקות

מכירים בטוח פיתה דרוזית נכון? מעולה! אז קבלו מתכון לפיצה דרוזית בטאבון מתכון סופר מיוחד שונה בנוף אומנם יש השקעה אך שווה את זה! עם מה בעצם מכינים את הפיתה הדרוזית? עם הקמח "טיפו 1" ה"מלוכלך" שבעצם נותן את כל הטעם והצבע החום הזה לבצק, בד"כ מכינים את זה עם 100% טיפו 1 אבל אני עכשיתי פה שילוב של טיפו 1 עם קמח נובולה ביחס של 60% טיפו 1 ו-40% קמח נובולה, בכל מקרה - מדובר בבצק סופר עשיר וטעים וכל התוספות עליו יתנו לכם את הביס המושלם, למי שמחפש ארוחת בראנץ' מיוחדת או ארוחת בוקר יוצאת דופן כדאי לנסות, וכן, אפשר גם בתנור! יש לי באתר עוד מתכונים לפיצות טעימות ושוות שכדאי לנסות להכין בבית. עקבו אחריי באינסטגרם עוד היום לעוד מתכונים.

שיטת בישול:   מיקסר, טאבון
כשרות:   חלבי
25 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • לבצק
  • לסלט טאבולה:
  • לטופינג:
5 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • המיסו את השמרים במים ואח"כ הוסיפו את הקמחים ושאר החומרים לבצק, תלושו מספר דקות (כ-8-10 דקות) עד לקבלת בצק אחיד. אח"כ לשים ביד קצת מקפלים ומכסים ל-10 דקות, אח"כ שוב תקפלו וצרו כדור חלק כמו בסרטון (חזרתי על הפעולה פעמיים לקבלת בצק חלק חלק). בסיום כסו והתפיחו שעתיים.

  • אח"כ חלקו ל-3 כדורים קפלו ועגלו אותם יפה כמו בסרטון שלי. התפיחו עוד שעתיים ואח"כ הכניסו למקרר ל-24-48 שעות.

  • לסלט טאבולה: לקערה תוסיפו את שליש כוס בורגול דק (גרישה) - כוס בנפח 240 מ"ל, חתכו 3 עגבניות לקוביות, סחטו את הלימונים לקערה עם הבורגול ותוסיפו את העגבניות עם המיץ שלהם (תנו לזה לשבת 30 דק), אח״כ חתכו את הפטרוזיליה הנענע הבצל הסגול והבצל הירוק הוסיפו שמן זית מלח פלפל וערבבו, כסו והעבירו למקרר.

  • אחרי ההתפחה הארוכה חלצו בעזרת סמולינה את אחד הכדורים ופתחו אותו לצורת פיצה ממש כמו בסרטון. לכלי קטן תוסיפו שמן זית וזעתר ומרחו על הבצק (לא יותר מדיי), הוסיפו מוצרלה וגרנה פדנו והכניסו לטאבון (טמפ' רצפה 400-420) לאפייה עד שמוכנה.

  • לסיום תוסיפו על הפיצה 4 כפות של גבינת לאבנה איכותית, פזרו מעט סומק, עוד קצת שמן זית וזעתר אם רוצים וכמובן כ-כפית סלט טאבולה מעל כל אזור בו שמתם גבינת לאבנה, אני מבטיח לכם ביס מטורף וטעים שלא תשכחו הרבה זמן... בתיאבון, תהנו ואם אהבתם פרגנו בלייק ותגובה למטה :)

הערות
  • למי שאין טאבון שיאפה בתנור את הבצק בחום הכי גבוה על תבנית שחוממה מראש מצב טורבו הכי גבוה.

כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
תגיות:
# לאבנה # גבינת לאבנה # גבינת לבנה # איך מכינים לאבנה דרוזית # רעיון לארוחת בוקר # אוכל ערבי # שמרים יבשים # אירוח בופה # אוכל מעוצב # מנה ראשונה מעוצבת # מנות מעוצבות # מנות ראשונות # מנות ראשונות מעוצבות # מנות ראשונות חלביות # מנות חלביות # ארוחות בוקר מיוחדות # ארוחות בוקר חלביות # ארוחות בוקר מעוצבות # ארוחת בוקר מעוצבת # זעתר # עלי זעתר טריים # עלי זעתר # מנות פתיחה # מנת פתיחה # מנות פתיחה חלביות # מנות פתיחה מיוחדות # מנות עיקריות חלביות # מנה עיקרית חלבית # מנת פתיחה חלבית # סומק # ארוחת בוקר חלבית # גרנה פדנו # יאבלולו שמבלולו # בורגול דק # סמולינה # קמח קאפוטו נובולה # בצקים ומאפים # קמח טיפו 1 # עגבניות # פטרוזיליה # לימון # עגבניות מגי # ארוחה זולה # ארוחה זוגית # סוכר # בצל סגול # בורגול # נענע # פיצה # מוצרלה # שמרים יבשים פעילים # בראנץ' # מיץ לימון # אירוח בופה חלבי # פיצות טעימות # פיצות לילדים # בצל ירוק # שמן זית # שומשום # רעיונות לארוחת בוקר # ארוחת בוקר # ארוחות בוקר

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il