פודיק - Foodik

סופלה שוקולד מגנום חם

דרגו את המתכון: 
8 אהבו
2119 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
סופלה שוקולד מגנום חם
מנות
2
קושי:
קל
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
12 דקות
זמן כולל
22 דקות

מכירים את זה שבא לכם משהו מתוק מושחת ואתם מתלבטים במה לבחור? אז אני אגיד לכם בדיוק מה לבחור! סופלה שוקולד מגנום חם נוזלי חלק וטעים שכל ביס ממנו הוא עונג צרוף לחך! חובה לנסות בבית! מתכון קל במיוחד לקינוח מושחת, טעים וקליל שיגרום לכם לחשוב שאתם נמצאים בגלקסיה אחרת! טירוף של קינוח! תארו לכם את המגנום הקר נכנס לסופלה החם והנוזלי, נמס לתוכו, אתם אוכלים עם כפית גלידה וסופלה וואו איזה טעמים, חלום! יש באתר גם מתכון לעוגת נוטלה אישית בכוס תוך דקה במיקרוגל, כדאי לנסות. בנוסף גם יש באתר עוד מתכונים מתוקים סופר טעימים עם שוקולד כמובן, אשמח אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה כשעולה מתכון חדש, יש מתכון וידאו של 60 שניות שמסביר בצורה מפורטת איך להכין את המתכון:

שיטת בישול:   מיקרוגל, תנור
כשרות:   חלבי
11 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • מצרכים ל-2 יחידות סופלה
  • מצרכים נוספים
5 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • ממיסים את השוקולד והחמאה בפולסים של 30 שניות במיקרוגל ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה

  • מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים היטב

  • מוסיפים לתערובת ביצה, חלמון ביצה, את הקקאו ואת הקמח ומערבבים הכל היטב

  • מעבירים ל-2 כלי חרסינה עמידים לחימום בתנור ומכניסים לשלב אחד מתחת לאמצע על הרשת על 180 מעלות טורבו לכ-12-13 דקות - רצוי להסתכל שלא ישרף

  • מוציאים, דוחפים את המיני מגנום לבפנים ונותנים טעימה עם כפית... אך.. כמה שזה יהיה לכם טעים... תהנו.

הערות
  • לערבב את התערובת היטב שתהיה חלקה

  • לבדוק שהכלים שלכם עמידים לחימום במיקרוגל

  • אם אין לכם מיקרוגל אפשר לשים את השוקולד והחמאה בקערה ולחמם מעל קלחת / סיר קטן עם מים רותחים (בן מארי)

  • אל תשימו את הסופלה בחלקו העליון של התנור כדי שלא ישרף לכם מלמעלה!

כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il