פודיק - Foodik

לחם שום קונפי וגבינות כמהין

דרגו את המתכון: 
14 אהבו
1467 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
לחם שום קונפי וגבינות כמהין
מנות
2
קושי:
קל
זמן הכנה
15 דקות
זמן בישול
55 דקות
זמן כולל
שעה ו-10 דקות

לחם שום קונפי וגבינות כמהין או טוסט פתוח קריספי עם ממרח שום קונפי וגבינות כמהין - אתם יכולים לקרוא לזה איך שבא לכם אבל אני מבטיח לכם שזה יסדר לכם את ארוחת הערב שלכם או את ארוחת הבוקר שלכם - מדובר בבאגט קריספי סופר טעים ממכר משובח שאת הביס הקראנצ'י שלו לא תשכחו הרבה זמן! לאוהבי טעם של גבינות כמהין טעימות. יש באתר עוד רעיונות למתכונים חלביים נפלאים שתוכלו להכין בבית! עקבו אחריי באינסטגרם כדי לראות את המתכונים לפני כולם ואם תרצו עקבו אחריי גם בערוץ היוטיוב שלי והירשמו כמנויים עוד היום כדי לקבל התראה לטלפון ברגע שעולה מתכון חדש.

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   תנור
כשרות:   חלבי
8 / 0 מרכיבים
מרכיבים
3 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • חותכים 3 ראשי שום מוסיפים מעט שמן כמהין מלח ופלפל מניחים על נייר אפייה ונייר כסף עוטפים היטב מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לכ-45-50 דקות, בנתיים מוציאים 100 גרם חמאה מוציאים מהתנור, פותחים ומצננים מעט

  • מוציאים את השום החם בזהירות על החמאה מוסיפים כף שמן כמהין מועכים ומערבבים היטב מורחים על 2 חצאי בגט ומוסיפים: כ-30-50 גרם גבינת גאודה עיזים כמהין כ-50 גרם גבינת כבשים כמהין כ-100 גרם גבינת גאודה כמהין

  • מזלפים מעט שמן כמהין אם רוצים אופים בתנור על מצב טורבו 180 מעלות כ-10-15 דקות עד שמוכן, בתיאבון

הערות
  • ניתן לשחק עם הגבינות לפי טעמכם האישי

  • אם אין שמן כמהין אפשר להחליף בשמן זית

  • אם יש לכם בהישג יד מחית כמהין תוסיפו חצי כפית לתערובת החמאה והשום זה יקפיץ לכם את הטעם שחבל על הזמן!

כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il