פודיק - Foodik

אוזני המן פרווה 3 סוגי מילויים

דרגו את המתכון: 
12 אהבו
1393 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
אוזני המן פרווה 3 סוגי מילויים
מנות
54
קושי:
בינוני
זמן הכנה
שעה
זמן בישול
18 דקות
זמן כולל
שעה ו-18 דקות

אוזני המן פרווה 3 סוגי מילויים שונים: ממרח תמרים, שוקולד פרווה בטעם אגוזי לוז + ממרח לוטוס - מתכון לחג פורים ששווה לנסות להכין בבית! אוזני המן 3 סוגים שונים: מרקם נימוח, מרקם קשיח יותר - עוגייתי, ואוזני המן שוקולד - שווה לנסות להכין! מתכון לאוזני המן פרווה הכי טעימות שתאכלו בחיים שלכם! בלי יותר מדיי מורכבות לרשותכם הוראות ההכנה, עקבו אחרי ההוראות ויצא לכם מושלם! כמו כן ישנו גם סרטון וידאו בו תוכלו לראות בדיוק מה ואיך אני עושה! כל המתכונים עולים קודם כל לדף האינסטגרם שלי - עקבו אחריי עוד היום! אשמח אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש! יש באתר עוד מתכונים פרווה שווים שכדאי לנסות להכין! בנתיים צפו במתכון הוידאו + במבחן הטעם בסוף הסרטון וצפייה במרקמים של אוזני ההמן:

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   מיקסר, תנור
כשרות:   פרווה
11 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • מרכיבים לכ-54 אוזני המן - קורצן 8 ס"מ
10 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • למיקסר מוסיפים את כל החומרים היבשים, מערבבים, ואח"כ את החומרים הרטובים (תשמרו את חלבון הביצה שהפרדתם מהחלמונים בצד - ישמש אתכם אח"כ לסגירת אוזני ההמן) (חוץ מהקקאו - כי אנחנו לא רוצים שכל אוזני ההמן יהיו שוקולד)

  • לשים על עוצמה מספר 1 עם וו גיטרה את הכל כ-2 דקות ואח"כ לשים עוד טיפה עם היד, יוצרים כדור.

  • מחלקים את הכדור ל-2 וכדור אחד עוטפים בניילון נצמד ומניחים בצד (שלא יתייבש).

  • את הכדור השני מחזירים למיקסר ומוסיפים 2 כפות קקאו ומעבדים שוב עד שמתקבל בצק בצבע חום (אם קצת יבש תוסיפ עוד כף מיץ תפוזים) ואח"כ עוטפים אותו בניילון נצמד.

  • מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפייה עד לעובי של 4-5 מ"מ, קורצים עם קורצן קוטר 8 לעיגולים ואת השאריות משאירים ומייצרים עוד כדור שממנו אח"כ קורצים עוד עיגולים.

  • שמים מילוי שרוצים באמצע כל עיגול אך לא יותר מדיי (כשלושתרבע כפית), עם האצבע מורחים בחלבון את העיגול וסוגרים לצורת אוזן המן, אם אתם שמים שוקולד ואתם רוצים שלא ישרף רצוי להעביר את התבנית עם אוזני ההמן למקפיא לכשעה שעתיים ואח"כ לאפות.

  • את אותו התהליך עושים עם אוזני ההמן שוקולד (רצוי להדק היטב כדי שלא יפתחו ולהקפיא לפני כשעה שעתיים).

  • נגלה אחת של אוזני המן למרקם עוגייתי קשה אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-20-25 דקות תלוי בתנור (שלב אחד מתחת לשלב האמצעי)

  • נגלה שנייה של אוזני המן למרקם נימוח אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ל-18-20 דקות (תלוי בתנור - שלב אחד מתחת לשלב האמצעי)

  • את אוזני המן השוקולד רצוי להכניס לתנור על 170 מעלות (שלב אחד מתחת לאמצע) לכ-15-16 דקות בלבד תלוי בתנור.

הערות
  • יש לציין שאוזני ההמן צריכות להתקרר מחוץ לתנור והמרקם שלהן ישתנה ויהיה סופי ברגע שיצטננו.

  • אם העיגולים שקרצתם קצת עבים תהדקו עם היד / תרדדו מעט עם מערוך.

  • ניתן לשחק עם המילויים ולהוסיף בחלק מאוזני ההמן עם ממרח התמרים אגוזי מלך לדוגמה

כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il