סופלה שוקולד מגנום חם, נוזלי, מרשים, טעים - מתכון קל מטורף! כנסו! פודיק - Foodik

סופלה שוקולד מגנום חם

שתפו
דרגו את המתכון
1
188 צפיות
מתכון לסופלה שוקולד מגנום
מנות: 2 מנות קושי: קל זמן הכנה: 10 דקות זמן בישול: 12 דקות זמן כולל: 22 דקות

מכירים את זה שבא לכם משהו מתוק מושחת ואתם מתלבטים במה לבחור? אז אני אגיד לכם בדיוק מה לבחור! סופלה שוקולד מגנום חם נוזלי חלק וטעים שכל ביס ממנו הוא עונג צרוף לחך! חובה לנסות בבית! מתכון קל במיוחד לקינוח מושחת, טעים וקליל שיגרום לכם לחשוב שאתם נמצאים בגלקסיה אחרת! טירוף של קינוח! תארו לכם את המגנום הקר נכנס לסופלה החם והנוזלי, נמס לתוכו, אתם אוכלים עם כפית גלידה וסופלה וואו איזה טעמים, חלום! יש באתר גם מתכון לעוגת נוטלה אישית בכוס תוך דקה במיקרוגל, כדאי לנסות. בנוסף גם יש באתר עוד מתכונים מתוקים סופר טעימים עם שוקולד כמובן, אשמח אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה כשעולה מתכון חדש, יש מתכון וידאו של 60 שניות שמסביר בצורה מפורטת איך להכין את המתכון:

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים
    מצרכים ל-2 יחידות סופלה
  • מצרכים נוספים

אופן ההכנה

0/5 שלבים
  • ממיסים את השוקולד והחמאה בפולסים של 30 שניות במיקרוגל ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה
  • מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים היטב
  • מוסיפים לתערובת ביצה, חלמון ביצה, את הקקאו ואת הקמח ומערבבים הכל היטב
  • מעבירים ל-2 כלי חרסינה עמידים לחימום בתנור ומכניסים לשלב אחד מתחת לאמצע על הרשת על 180 מעלות טורבו לכ-12-13 דקות - רצוי להסתכל שלא ישרף
  • מוציאים, דוחפים את המיני מגנום לבפנים ונותנים טעימה עם כפית... אך.. כמה שזה יהיה לכם טעים... תהנו.

הערות


  • לערבב את התערובת היטב שתהיה חלקה

  • לבדוק שהכלים שלכם עמידים לחימום במיקרוגל

  • אם אין לכם מיקרוגל אפשר לשים את השוקולד והחמאה בקערה ולחמם מעל קלחת / סיר קטן עם מים רותחים (בן מארי)

  • אל תשימו את הסופלה בחלקו העליון של התנור כדי שלא ישרף לכם מלמעלה!

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות