מתכון לספינג' מרוקאי אסלי - אוורירי טעים קל ומתאים לחג חנוכה - פודיק - Foodik

מתכון לספינג מרוקאי אסלי

שתפו
דרגו את המתכון
3
1104 צפיות
מתכון לספינג' מרוקאי אסלי אוורירי
מנות: 5 מנות קושי: בינוני זמן הכנה: 1 שעות זמן בישול: 30 דקות זמן כולל: 1 שעות ו30 דקות

חג חנוכה הגיע ואתם בטוח רוצים להכין ספינג' מרוקאי אוורירי טעים אסלי אמיתי כמו שצריך, המתכון הזה יתאים לכם! ספינג' מרוקאי אוורירי סופר טעים – כזה שאי אפשר להפסיק לאכול! עקבו אחר ההוראות בצעו צעד צעד ויצא לך מושלם! אם תרצו להישאר מעודכנים ולקבל התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש לאוויר הירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב של פודיק ולחצו על הפעמון, אם אתם רוצים להכין מתכונים נוספים יש לנו באתר מתכוני חנוכה נפלאים נוספים וגם מתכונים מיוחדים נוספים מהמטבח המרוקאי. בנתיים צפו במתכון הוידאו:

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים

אופן ההכנה

0/7 שלבים
  • מוסיפים לקערה את כל החומרים היבשים תחילה, אח"כ את השמן, הוודקה והמים ומערבבים היטב. את המים יש להוסיף בהדרגה.
  • אמור להתקבל בצק דביק - זה בסדר, כסו בניילון נצמד ומגבת והתפיחו במקום חמים (אפשר בתוך תנור שלא דולק כמובן) 30 דקות. אחרי 30 דקות תורידו את הניילון הנצמד, קמחו את הידיים ותלושו את הבצק טוב כמו בסרטון שלי.
  • אחרי הלישה הנוספת כסו בניילון נצמד ומגבת שוב לעוד 15 דקות התפחה במקום חמים (בתוך תנור למשל - שכמובן לא דולק).
  • בזמן שהבצק תופח בשנית - שפכו שמן לסיר לטיגון עמוק וחממו אותו, בצעו בדיקה (הכניסו לתוך השמן מעט ותבדקו אם השמן רותח) עם פטרוזיליה כוסברה או כל עשב תיבול אחר שהשמן מספיק חם.
  • אחרי שהשמן התחמם ואחרי שעברו 15 דקות, תוציאו את הקערה עם הבצק תורידו את הניילון הנצמד והמגבת, שמנו את הידיים שלכם וקחו חתיכה מהבצק (ממש לקרוע), תקרעו מעין כדור ותעשו חור באמצע שלו, הכניסו בזהירות את העיגול עם החור לסיר עם השמן החם
  • שימו לב שזה מוכן מאוד מהר, תיזהרו לא לשרוף את הספינג'! כשהספינג מתחיל לצוף ו"להוציא בועות" תזליפו מהשמן עליו מעט ותהפכו צד, כשאתם רואים שהצבע שהתקבל הוא הצבע המתאים תוציא לקערה עם ניילון נצמד. יש כאלו שמוציאים ישר לקערה עם סוכר ומצפים בסוכר, מה שבא לכם.
  • לאחר שהכל מוכן מצפים את כל הספינג' בסוכר (קערה עם סוכר) ומגישים, בתיאבון, חנוכה שמח.

הערות




    • כשקורצים את הבצק לפני שמכניסים לשמן כדאי לשמן את הידיים כדי שהבצק לא ידבק

    • יש לשים לב שהשמן מספיק רותח לפני שמכניסים את הבצק

    • לא לשכוח לזלף שמן בעזרת כף על הספינג'

    • היזהרו לא לשרוף את הספינג'



מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות