לחם שום קונפי וגבינות כמהין או טוסט פתוח קריספי עם ממרח שום קונפי וגבינות כמהין - אתם יכולים לקרוא לזה איך שבא לכם אבל אני מבטיח לכם שזה יסדר לכם את ארוחת הערב שלכם או את ארוחת הבוקר שלכם - מדובר בבאגט קריספי סופר טעים ממכר משובח שאת הביס הקראנצ'י שלו לא תשכחו הרבה זמן! לאוהבי טעם של גבינות כמהין טעימות. יש באתר עוד רעיונות למתכונים חלביים נפלאים שתוכלו להכין בבית! עקבו אחריי באינסטגרם כדי לראות את המתכונים לפני כולם ואם תרצו עקבו אחריי גם בערוץ היוטיוב שלי והירשמו כמנויים עוד היום כדי לקבל התראה לטלפון ברגע שעולה מתכון חדש.
חותכים 3 ראשי שום מוסיפים מעט שמן כמהין מלח ופלפל מניחים על נייר אפייה ונייר כסף עוטפים היטב מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לכ-45-50 דקות, בנתיים מוציאים 100 גרם חמאה מוציאים מהתנור, פותחים ומצננים מעט
מוציאים את השום החם בזהירות על החמאה מוסיפים כף שמן כמהין מועכים ומערבבים היטב מורחים על 2 חצאי בגט ומוסיפים: כ-30-50 גרם גבינת גאודה עיזים כמהין כ-50 גרם גבינת כבשים כמהין כ-100 גרם גבינת גאודה כמהין
מזלפים מעט שמן כמהין אם רוצים אופים בתנור על מצב טורבו 180 מעלות כ-10-15 דקות עד שמוכן, בתיאבון
ניתן לשחק עם הגבינות לפי טעמכם האישי
אם אין שמן כמהין אפשר להחליף בשמן זית
אם יש לכם בהישג יד מחית כמהין תוסיפו חצי כפית לתערובת החמאה והשום זה יקפיץ לכם את הטעם שחבל על הזמן!