פודיק - Foodik

חיתוכיות שוקולד נוטלה ומילקה משוישות

דרגו את המתכון: 
0 אהבו
... צפיות
חיתוכיות שוקולד נוטלה ומילקה משוישות
מנות
5
קושי:
קל
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
5 דקות
זמן כולל
15 דקות

מתכון נפלא וקליל מ-3 מרכיבים בלבד! חיתוכיות שוקולד נוטלה ומילקה משוישות טעימות ומושחתות! מתכון קל לילדים שמכינים תוך 10 דקות, מכניסים ל-3 שעות מינימום למקרר או ללילה ואח"כ מוציאים, חותכים לקוביות ונהנים, אם אתם חובבי נוטלה יש לי באתר עוד מתכוני נוטלה טעימים ומיוחדים, אשמח שתירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ותלחצו על הפעמון. בנתיים צפו בסרטון הוידאו של איך אני מכין את החיתוכיות האלו:

צפו בסרטון הוידאו של המתכון
3 / 0 רכיבים
רכיבים
5 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מחממים בעוצמה נמוכה-בינונית את החלב המרוכז (לא עוצמה גבוהה כדי שלא ישרף לכם!) וכשהוא מספיק חם מוסיפים את השוקולד הלבן (מילקה) כשהוא חתוך לקוביות).

  • מערבבים הכל עד לקבלת תערובת שוקולד אחידה.

  • ברגע שהתערובת אחידה מוסיפים את שוקולד הנוטלה ומערבבים ממש מעט כדי לקבל מראה משויש (לא לערבב יותר מדיי כדי שלא תקבלו תערובת בצבע אחיד!)

  • אח"כ מעבירים לתבנית 20X20 מנערים קצת ומעבירים למקרר למינימום 3 שעות / ללילה.

  • אח"כ מחלצים מהתבנית חותכים שוליים וחותכים בצורה מסודרת, בתיאבון.

הערות
  • לא לערבב את הממרח יותר מדיי בסיר אחרת תקבלו צבע אחיד של חום בהיר

  • אפשר לשים במקפיא גם אבל לא ליותר מדיי

  • אפשר לשמור בקופסה מספר ימים

  • תיזהרו לא לשרוף את החלב המרוכז ולא לחמם אותו יותר מדיי

מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
אולי תאהבו גם
כתיבת תגובה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות